Herkese İhtiyaç Kredisi Verilecek 10 Bin TL’den Başlıyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Herkese İhtiyaç Kredisi Verilecek 10 Bin TL’den Başlıyor

Herkese İhtiyaç Kredisi Verilecek 10 Bin TL’den Başlıyor

Korona virüsten dolayı herkes maddi anlamda sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Salgının ne zaman biteceği belli olmasa da hem devlet hem banka vatandaşa destek çıkıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:45
Herkese İhtiyaç Kredisi Verilecek 10 Bin TL’den Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç kredisi almak için arayışa giren vatandaşlara umut İş Bankasından geldi. 12 ay vade imkanı sağlayan banka düşük faiz oranıyla vatandaşları sevindirdi. Ekonomik anlamda yaşanan sıkışıklığın bu şekilde aşılması tahmin ediliyor. Kepenk kapatan birçok iş yeri hem çalışan hem de iş yeri sahipleri için sorun yaşattı. Verilmesi planlanan ihtiyaç kredisi ile birçok işletmenin ayakta durması sağlanacak. Daha önceden işsiz kalan vatandaşlar ise ihtiyaç kredisi ile ekonomilerini toparlayabilecek. Vade imkanları ve uygulanacak faiz seçenekleri için bankadan daha detaylı bilgi almanız da mümkün. Kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar için de alternatifler hazırlandı. Buna göre şubeye gitme zorunluluğu ortadan kaldırıldı.

Telefonla Kredi Başvurusu Yapma İmkanı Var

Şubeye gitmeden başvuru yapmak için online bankacılık işlemlerini kullanabilirsiniz. Ya da internet bankacılığını kullanarak da başvuru işlemlerinizi başlatabilirsiniz. İnternet konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlar için İş Bankası bir çözüm daha sundu. ALO Kredi Destek Hattı ile birçok sorunuzu sorabilir ve kredi için başvuru yapabilirsiniz. 10 bin TL ile 12 bin TL arası verilecek ve seçenek vatandaşa bırakılacak. Dosya masrafları için de bir tutar belirlendi. 50 TL olarak belirlenen dosya masrafı ile kredi işlemi noktalanana kadar sizlerle ilgilenilmiş olacak.Başvuru için bankanın isteyeceği diğer evraklar hariç olmak üzere kimlik fotokopisi, geliri belgeleyen bir evrak ve fatura dökümü istenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP