DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Halkbank’tan Emeklilere Özel 4 Yıl Vadeli Kredi Kampanyası! Mini Emekli Kredi

Halkbank’tan Emeklilere Özel 4 Yıl Vadeli Kredi Kampanyası! Mini Emekli Kredi

Halkbank emeklilerin küçük ihtiyaçlarını karşılamak için kredi fırsatı sunuyor. Halkbank, emekli müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak için hazırlamış olduğu Emekli Mini Kredi Kampanyası ile yüzde 1,29 oranında faiz uyguluyor. 4 yıla kadar vade imkanı sunan kredi kapsamında anında kredi başvurusu da sağlıyor. Kredi detaylarını haberimizde paylaşıyoruz...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:02
Halkbank’tan Emeklilere Özel 4 Yıl Vadeli Kredi Kampanyası! Mini Emekli Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank, emekli müşterilere özel, farklı ödeme koşulları ve avantajlı faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

Halkbank, emekli müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılamak için hazırlamış olduğu Emekli Mini Kredi Kampanyası ile yüzde 1,60 oranında faiz uyguluyor. Emekli müşterilerinin küçük ihtiyaçlarını karşılamak için destek olan banka, sunmuş olduğu kredi kapsamında, 4 yıla kadar geri ödeme fırsatı sunuyor. Banka bu kampanyanın yanı sıra anında kredi başvurusu yapma fırsatı da sağlıyor.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Banka tarafından sunulan bu kampanya fırsatından yararlanmak isteyenler bankanın şubelerine gitmeden başvuruda bulunabilecek. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar cep telefonlarının mesaj bölümünden sırası ile aralarında birer boşluk bırakarak MINI, T.C kimlik numarası, gelir bilgisinin ve bankadan talep edilecek kredi tutarını yazarak, 3452’ye mesaj atılması gerekiyor.

Halkbank’ın sunmuş olduğu kredi kampanyasına başvurularını şubeden yapmak isteyen müşteriler ise nüfus cüzdanlarını ve emekli hesap cüzdanlarını getirerek başvuruda bulunabilirler.

Kurban Bayramı Sonrası Borsada Ralli Bekleniyor

Düzeltme:

Baz alınması gereken faiz oranı için alttaki örnek ödeme tablosunu görebilirsiniz.

Anında Başvuru Üst Limiti 5 Bin

Halkbank’ın emekli müşterilerine sunmuş olduğu Emekli Mini Kredi Kampanyası kapsamında SMS ile başvuruda bulunacak müşteriler için kredi üst limiti 5 bin TL olarak belirlenmiştir. Bankanın sunmuş olduğu anında başvuru kapsamında 5 bin TL üzerinde bir miktarda kredi desteği sağlanmıyor.

Şube Başvurularında Daha Fazla Kredi İmkanı

Banka şubelerine giderek başvuruda bulunanlara daha yüksek miktarlarda kredi desteği sağlanabilmektedir. Söz konusu kredi kapsamında banka başvuruyu onayladığı takdirde bankadan en az kredi taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırmaları ve kredi geri ödemeleri süresi boyunca da hayat sigortası yaptırmaları zorunlu kılınıyor.

4 Yıl Vade İmkanı

Banka tarafından istenilen sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Halkbank’ın emekli müşterilerine sunmuş olduğu Emekli Mini Kredi Kampanyası kapsamında 4 yıl vade imkanı sunarken, 10 bin TL kredi desteği almak isteyenlerin ödemeleri gereken aylık kredi taksit miktarı 296,77 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Kredi kapsamında geri ödenecek tutar ise 14 bin 244,88 Türk Lirası olarak kaydedilmiştir.

Güncel ve sondakika ekonomi haberlerinden anlık olarak haberdar olmak için uygulamamızıindirin:

Finans365Android uygulama için TIKLAYIN

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP