DOLAR

32,4878

-0.02%
EURO

35,0128

-0.09%
ALTIN(gr)

2.438,53

0,13%
BİST 100

%
Marketlerin Çalışma Saatleri Değişti! A-101, BİM ve ŞOK Kaçta Açılıyor?
  • Finans 365
  • Finans
  • Marketlerin Çalışma Saatleri Değişti! A-101, BİM ve ŞOK Kaçta Açılıyor?

Marketlerin Çalışma Saatleri Değişti! A-101, BİM ve ŞOK Kaçta Açılıyor?

Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle marketlerin çalışma saatleri bugünden itibaren değişti. Gün olarak ta haftanın belirli günleri hizmet vermeleri gündemde. İşte A-101, BİM, ŞOK vd. marketlerin yeni çalışma saatleri ile ilgili detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:04
Marketlerin Çalışma Saatleri Değişti! A-101, BİM ve ŞOK Kaçta Açılıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü salgınından ötürü iş yükleri artan marketlere yeni düzenleme.

Salgın sebebiyle en yoğun çalışan sektör haline gelen marketlerin gelen talepler üzerine çalışma saatlerinde güncellemeler yapıldı. Market çalışanları da yoğun çalışma temposu ve korona virüsü tehlikesi nedeniyle şikayetçi idi. Düzenlemeye gidildi.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan yeni önlemler kapsamında Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tüm yerel marketlerin açılış ve kapanış saatleri değişti. İşte Yapılan değişiklik ile marketlerin açılış ve kapanış saatleri.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na (TPF) bağlı faaliyet gösteren yerel marketlerin çalışma saatleri değişti. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün yaptığı açıklamada, 30 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle yeni çalışma saatlerinin uygulanmaya başlanacağını belirterek bu uygulamaya tüm Türkiye’de özen gösterilmesinin önemine vurgu yaptı.

Düzgün, “Cumhurbaşkanımızın yaptığı kamu sektöründe olduğu gibi özel sektörde de esnek çalışma sistemine geçilmesi açıklamasını müteakiben, biz de çalışma saatlerimizin 10.00-20.00 arasında olacak şekilde düzenlenmesini tüm üyelerimize tavsiye ettik. Umarız, en kısa zamanda bu zor dönemi aşarak sağlık ve refaha kavuşuruz’ dedi.

Marketlerin çalışma günlerine bir düzenlenme getirilmesi de gündemde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP