DOLAR

32,6029

0.38%
EURO

34,8331

0.27%
ALTIN(gr)

2.495,56

0,46%
BİST 100

%
Akbank Başvuran Herkese Koşulsuz 20 Bin TL Verecek

Akbank Başvuran Herkese Koşulsuz 20 Bin TL Verecek

Zorlu geçen pandemi döneminde vatandaşlar kredi veren bankaları araştırmaya devam ediyor. Akbank arayışta olan vatandaşlar için süper bir fırsat sunacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:05
Akbank Başvuran Herkese Koşulsuz 20 Bin TL Verecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maddi anlamda sıkıntı yalayan vatandaşların çağrılarına kulak veren Akbank kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. 3 ay geri ödemesiz olacak şekilde ödeme yapılması planlanıyor. 20 bin TL’ye kadar çıkarılan kredi limiti ile birçok vatandaş ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Düşük faiz oranlarının sabitleneceği kredi kampanyasından binlerce vatandaşın yararlanması bekleniyor. Başvurular konusuna da açıklık getiren banka tek bir seçenek oluşturup vatandaşı mağdur etmeyecek. Online şekilde başvuruları kabul edecek olan banka internet bankacılığının da kullanılabileceğini belirtti. Bu şekilde başvuru oluşturulacağı gibi ALO kredi destek hattı aracılığı ile de başvuru oluşturulabilir. İnternet ya da bilgisayar konusunda yetersiz olan vatandaşlara kolaylık sağlanacağı düşünülüyor.

Hayat Sigortası da Yapılacak

Tüm bu seçeneklerin dışında şubelere giderek başvuru oluşturma imkanı da mevcut. Öte yandan kredi başvurusu onaylanan her vatandaşa hayat sigortası da yapılacak. Hayat sigortası için şablon oluşturulmuş değil. Kredi alacak vatandaşın yaşı, cinsiyeti ve kredinin vade süresi sigortayı ana hatlarıyla şekillendirmiş olacak. Diğer vade seçeneklerinden farklı olarak 33 ay taksitlendirme imkanı sunulmuş olacak. 33 ayın altında ödeme seçeneklerini oluşturmak da mümkün. Faiz oranları taksit miktarına göre uygulanacak.Başvuru için istenecek belgelerde açıklandı. Buna göre, TC kimlik numarasının yazılı olduğu kimlik, ehliyet veya pasaportun fotokopisi başvuru dosyasına eklenecek. Ardından gelir belgesini gösteren evraklar ve son 3 ayın faturası da dosyada bulundurulacak. Gereken durumlarda SGK hizmet dökümü talep edilebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP