DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Halk Bank’ın Açıklamasından Sonra Başvuru Yağdı Sürpriz Kredinin Detayları Neler?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Halk Bank’ın Açıklamasından Sonra Başvuru Yağdı Sürpriz Kredinin Detayları Neler?

Halk Bank’ın Açıklamasından Sonra Başvuru Yağdı Sürpriz Kredinin Detayları Neler?

Devlet pandemi dolayısıyla destek ödemeleri yaparken bankalarda aynı şekilde kredi kampanyaları yayınlıyor. Halk Bank da kredi kampanyasını sonunda paylaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:07
Halk Bank’ın Açıklamasından Sonra Başvuru Yağdı Sürpriz Kredinin Detayları Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Destek ödemelerinin kredi versiyonu olan destek kredisi Halk Bank’ın en çok ilgi gören çalışması oldu. Buna göre %0.37 oranında faizle kredi verecekolan banka Merkez Bankasının kredileri düşürün çağrısına en erken uyan bankalardan. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların nakit ihtiyaçları giderilirken faz oranlarını artırmayan banka bu hareketiyle binlerce vatandaşın taktirini aldı. Uygun faiz oranlarına ek olarak ödeme planlarındaki esneklik de vatandaşı oldukça cezbediyor. 6 ay geri ödeme almayacak olan banka 36 aya varan vade seçenekleriyle bütçeleri sarsmıyor. Kredisini alan vatandaşlar esnek ödeme seçenekleriyle rahatça kredilerini harcayabilecek. Kredi için belirlenen limit ise 25 bin TL oldu.

Online İşlemler Yaygın Hale Getirilmeye Çalışılıyor

Başvuru seçenekleri hakkında da bilgi veren banka vatandaş lehine işlemler yapmaya devam ediyor. Buna göre sadece şubelere giderek kredi başvurusu yapılmasını doğru bulmuyor. Özellikle pandemi dolayısıyla herkes rahatlıkla dışarı çıkamıyor. Online uygulamalar ve internet bankacılığı gibi seçeneklerle binlerce vatandaş evinden çıkmadan, kolay şekilde kredi talebi oluşturabilecek. Online sistemlerde yer alan sanal asistanlık uygulaması sayesinde aklınıza takılan her soruya anında yanıt almanız mümkün olacak. Aynı durum şubelerde banka çalışanları ile oluşturulabilir. Kredi tüm vatandaşları kapsamakla beraber özelde esnaflara yönelik bir çalışma olarak göze çarpıyor. Bundan dolayı ilk etapta sadece esnafların başvuruda bulunması isteniyor. Başvuruların sonuçlanmasının hemen ardından banka hesabınızdan kredi tutarını çekebileceksiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP