DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İcra Takibinde Olanlara Kredi Veren Bankalar – İcralık Olanlara Kredi 2023

İcra Takibinde Olanlara Kredi Veren Bankalar – İcralık Olanlara Kredi 2023

ABONE OL
18 Aralık 2022 22:55
İcra Takibinde Olanlara Kredi Veren Bankalar – İcralık Olanlara Kredi 2023
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İcra takibinde olan kişi kredi alabilir mi? Hangi bankalar icra takibinde olan kişilere kredi veriyor? Hakkında icra davası olan kişi bankada kredi çekebilir mi? Bunlar gibi ve benzeri sorulara sizler için cevaplarını aradık. İcra takibinde olanlara kredi veren bankalar sayesinde zor duruma düşen kişiler borçlarını kapatarak mali durumlarını düzene koyabilir. 2020 yılı itibariyle icralık olanlar kredi veren banka sayısı her ne kadar bir elin parmaklarını geçmese de bankaların şubelerine gidip personele bulunduğunuz durumu anlatarak kredi talep edebilirsiniz. Ancak bu noktada banka kendini güvenceye almak için sizden teminat ya da kefil talebinde bulunacaktır.

İcra Takibinde Olanlara Kredi Veren Bankalar

Avukatlık olanlara kredi veren bankalar her ne kadar icralık olanlara kredi verse de bu kredi başvurusunu sadece banka şubeleri üzerinden yapılmaktadır. İcra takibinde olan kişilere kredi veren bankalar;

  • Ziraat Bankası
  • Aktif Bank
  • Garanti BBVA
  • TEB

Ziraat Bankası Üzerinden İcralık Olanlar Nasıl Kredi Alır?

Ziraat Bankası avukat takibinde olanlara kredi vererek bu kişilerin mevcut borçlarının kapatılmasına yardımcı olmaktadır. İcraya düşmek üzere olan veya düşen kişilerin doğal olarak kara listeye girmiştir. Mevcut borçlarını ödemeyecek durumda olup icralık olan ve hapis tehlikesiyle karşı karşıya kalan kişiler Ziraat Bankası şubelerine giderek uygun faiz oranlı ve uzun vadeli kredi talebinde bulunabilir. Diğer bankalardan kredi çekme imkanı olmayanların son adresi olan Ziraat Bankası düşkün durumda olan kişileri gerekli teminat ya da kefili gösterdiği takdirde kredi vermektedir. Sizlerde Ziraat Bankası şubelerine gidip banka personeli ile görüşerek kredi hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Eğer ön bilgi almak istiyorsanız 0850 220 00 00 numarası üzerinden Ziraat Bankası Müşteri Hizmetlerine bağlanarak merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

Aktif Bank N Kolay Kredi İcralık Olanlara Kredi Veriyor Mu?

Aktif Bank N Kolay Kredi hali hazırda kredi notunu dert etmeden birçok kişiye kredi vermektedir. Normal şartlarda N Kolay Kredi başvuruları hiçbir belge ve kefil istemeden internet üzerinden yapılsa da icralık olan kişilerin internet üzerinden başvuruları ret edilmektedir. Ancak düzenli bir geliriniz var ise ve bunu belgelendirebiliyorsanız Aktif Bank şubelerine uğrayarak icralık olanlara kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yaşadığınız duruma ve talep ettiğiniz tutara göre Aktif Bank gelir belgesin dışında kefil ya da teminat talebinde bulanabilir. Özellikle yüksek tutarlı kredi talebinde bulunan icralık olan kişilerden çektikleri kredi karşılığında bir gayrimenkulü teminat göstermeleri istenmektedir.

Garanti BBVA Avukatlık Olanlara Kredi

Garanti BBVA avukatlıklara kredi veren bankalardan bir tanesi olup bu krediyi sadece banka şubelerinden vermektedir. Gerekli teminat ya da kefil gösteren kişilere icralık durumda olsalar dahi Garanti BBVA uygun faiz oranlarıyla uzun vadeli kredi vermektedir. Mevcut borçlarınızı kapatma ve uzun vadeli düzenli ödeme fırsatı sunan Garanti BBVA kredi başvurularını en yakın banka şubesine giderek yapabilirsiniz. Ayrıca 444 0 333 numarası üzerinden icralık olanlara verilen kredi hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve kredi başvurunuzun takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye Ekonomi Bankası İcralıklara Kredi Fırsatı

TEB icralık olanlara kredi fırsatı sunan nadir bankalar arasında yer alıp başvuruları sadece banka şubeleri üzerinden kabul etmektedir. Türkiye Ekonomi Bankası çeşitli sebeplerden dolayı icralık olmuş kişilere eğer düzenli bir gelire sahiplerse borçlarını kapatmak için kredi fırsatı tanımaktadır. Normal şartlarda kredi başvurularında sadece gelir belgesi talebinde bulunan TEB yüksek tutarlı kredi başvurularında kefil ya da gayrimenkul teminatı talep edebilmektedir. TEB banka şubeleri üzerinden icralık durumda olan veya kara listede buluna kişiler gelir belgeleriyle birlikte giderek başvuru yapabilirler. İcralık olanlara kredi hizmeti ile ilgili daha detaylı bilgiyi 0850 200 06 66 numarasını arayarak öğrenebilirsiniz.

Finans365.com / Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP