Tarım Üretimine Yapı Kredi’den Büyük Destek

Tarım Üretimine Yapı Kredi’den Büyük Destek

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2018 yılına damga vuran tarım desteği, Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın açıklamalarıyla birlikte bankaları da atağa geçirdi. Çeşitli kredi avantajları, farklı faiz oranlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için birbirleriyle yarışan günümüz bankalarından Yapı Kredi Bankası son yıllarda adını bir hayli duyurmayı başardı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
Tarım Üretimine Yapı Kredi’den Büyük Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım alanında da kendinden söz ettiren Yapı Kredi A.Ş geçtiğimiz yıldan bugüne kredi desteğinde ve geri ödeme modelinde koşulları bayağı esnetti. Bakanlık açıklamasından sonra Tarım üretiminde kredi koşullarını düzenleme, esnetme ve kredi cazip avantajlarını gözden geçiren Yapı Kredi bu yılda da müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için kolları sıvadı.

Tarım Bankası Denilse Yeridir;

%1.47 den başlayan faiz oranlarıyla müşterilerine kaliteli hizmet sunan Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda da tarım kredisinde çiftçilerin veya işletmecilerin faaliyetlerini finanse etmek amacıyla gereken nakit ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlemeleri yaptı. Bankanın ’İşletme Kredileri’ ve ‘Yatırım Kredileri’ olarak iki ana gruptan oluşturduğu Genel Tarım Kredisi çeşitli düzenlemelerle müşterilerinin ürün çeşidi ve hasat vadesine göre kredi miktarını, sigorta ve kart uygulamasını düzenledi. İster faizsiz, ister masrafsız kredi seçenekleriyle 7 sigorta ve 2 farklı kart uygulaması tarım kredisinde önemini hissettirdi.

Tarımsal Yatırım;

Günümüztarım işiyle uğraşanların ve işletmecilerin; iş alanlarını genişletmek, daha da büyütmek, reforme etmek ve üretim sayılarını yükseltmek için yapmak istedikleri yatırımlar hatrı sayılır bir para gerektiriyor. İşte tam burada Yapı Kredi; çiftçilerin geri ödemelerini en uygun koşullarda ve zamanda yapabilmesi için Tarımsal Yatırım Kredisindenfaydalanmak isteyen müşterilerine kolaylık sağlıyor.Belirli taksit aralığıyla 3 aydan başlayıp 60 aya kadar devam eden vade koşullarını esnetme ve ödemede her türlü imkanı sağlayan Yapı Kredi desteğini halktan esirgemiyor.

Tarım Paketleri, Kartları Ve Sigortaları

Verimli Kart adı altında kullanıma açılan kredi kartı, çiftçilerin yaptığı alışverişlerde kolaylık sağlamak için müşterilerine sunulmuştur. Fidan, ilaç, tohum, akaryakıt, gübre vb. ürünleri almak için var olan kart tarım alanında hayatı kolaylaştırmayı amaçlayan avantajlı bir kart türüdür. Zirai alışverişlerde kolaylık yaşamak isteyen ve avantajlardan faydalanmak isteyen müşteriler en yakın Yapı Kredi şubelerine gitmeleri önemle rica olunur.

Tarımsal alanda kredi çeşitleri, sigortaları ve kredi kartları olduğu gibi tarım paketleri de yer almaktadır. Bu alanda sunulan KOBİ paketler nar paketi, defne paketi, sedir paketi, palmiye paketi, sedir dış ticaret paketi ve çam paketi gibi avantajlarla hizmet vermektedir.

Bitmedi;

Yıllık sadece 299 Türk Lirası ödeyerek birçok üründen yararlanmak isteyen müşteriler Çam Paketini seçerek; Çek karnesi, Ücretsiz hesap ekstresi, Kasko, Sağlık sigortası, Business Kart, En az iki adet otomatik ödeme talimatı vb. avantajlardan faydalanabilirler. Genelde dış ticareti tercih eden müşteriler ise yıllık 1.399 TL – 1.999 TL arasında değişen kart aidatıyla mini, orta ve maxi paket olmak üzere Sedir Dış Ticaret Paketinden faydalanabilirler. Yılda 199 TL ödeyerek KOBİ bankacılığında tüm banka işlemlerini hızlandırmak isteyenler, aynı zamanda diğer bankalarla olan işlemlerini tek bir banka altında kullanmak isteyen müşteriler Defne Paketi kullanarak paketin sağlamış olduğu avantajlardan ziyade yılda 300 Türk Lirası kazanç da elde etmiş olurlar.

Vakit Kaybetmeyin;

Bu ve buna benzer paketlerden faydalanmak isteyenler, çeşitli tarım kredisi kullanmak isteyenler, yatırım hakkında bilgi almak isteyenler, çiftçilik, tarım, ürün, nakit para, alışveriş, kart, ödeme, çekme vb. başlık altında aklında sorusu olanlar veya planı olup ta devreye sokamayanlar hayatlarını yada işlerini daha çok kolaylaştırmak, güçlü kılmak ve büyütmek isteyenler hiç vakit kaybetmeden en yakın Yapı Kredi şubelerine başvurarak binlerce avantajdan faydalanabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP