DOLAR

32,4631

-0.08%
EURO

34,8519

-0.47%
ALTIN(gr)

2.443,62

0,32%
BİST 100

%
HSBC’den İhtiyaca Uygun Kredi

HSBC’den İhtiyaca Uygun Kredi

HSBC' nin sunduğu kredileri daha yakından incelemek artık oldukça kolay. İhtiyacınıza uygun krediyi bulmak için, HSBC' nin kredi çeşitlerini inceleyerek ihtiyacınız olanı belirleyip, başvuruda bulunabilirsiniz. Şubeye gidip başvuruda bulunabileceğiniz gibi, online bir şekilde de başvuruda bulunma imkanınız mevcuttur.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
HSBC’den İhtiyaca Uygun Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HSBC kredileri

HSBC’ nin her ihtiyaca uygun birçok çeşitte kredi mevcut durumdadır. İhtiyacınız olan krediyi seçmek için küçük bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Her ihtiyaca ve bütçeye uygun HSBC kredileri, ihtiyaçlarınızın karşılanmasında sizin en büyük yardımcınız olacaktır.

İhtiyaç kredisi

HSBC‘ nin İhtiyaç Kredisi bütün ihtiyaçlarınızı kapsayan, çok geniş bir kredi çeşididir. Eğitim, beyaz eşya, tatil, evlilik ve sağlık harcamaları gibi oldukça geniş bir yelpazesi bulunmaktadır. Bu kredi çeşidini ihtiyacınız olduğu takdir de kullanma imkanınız bulunmaktadır. Faiz oranları ve ücret gibi detaylı bilgilere web sitesi, şube veya müşteri temsilcesinden ulaşabilirsiniz. Başvuruyu web sayfası, mobil bankacılık, internet bankacılığı veya size en yakın şubeye giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Mortgage kredisi

HSBC Mortgage kredisi ile hayalini kurduğunuz eve sahip olmanız artık hayal değil. Kredi ile alakalı aranan koşulları öğrenmek için web sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Başvuru da bulunma kanalları ise web sayfası ve size en yakın şubeye giderek gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru sırasıda sizden istenecek bazı belgeler, kimlik belgesi, geliri belgeleyen kağıt, serbest meslek veya işletme sahibi olan kişiler için ticaret sicil gazetesi, satın alım işleminin gerçekleşeceği konutun tapu fotokopisi, son aya ait olan SGK belgesi, formda belirtilen evin son döneme ait olan elektrik, su, telefon, doğalgaz faturalarının aslı…

Taşıt kredisi

Kefil gerektirmeden ister 0, ister tercih ettiğiniz takdir de 2. el aracınız artık hayal değil. HSBC taşıt kredisi ile hayalini kurduğunuz taşıta ulaşma imkanınız bulunmaktadır. Kredi başvurusu için gerekli şartları HSBC web sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Başvuru da bulunmak için HSBC web sayfası, telefon bankacılığı, internet bankacılığı veya en yakın şubeye giderek başvuru işlemini gerçekleştirme kolaylığı tercihinize göre değişebilir. Telefon bankacılığı: 0850 211 01 11

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP