DOLAR

32,5582

0.2%
EURO

34,9526

-0.11%
ALTIN(gr)

2.443,82

0,33%
BİST 100

%
Recep Tayyip Erdoğan’ın Aracına Suikast! (Bakın Nasıl Plan Kurmuş Kalleşler)
  • Finans 365
  • Finans
  • Recep Tayyip Erdoğan’ın Aracına Suikast! (Bakın Nasıl Plan Kurmuş Kalleşler)

Recep Tayyip Erdoğan’ın Aracına Suikast! (Bakın Nasıl Plan Kurmuş Kalleşler)

Daha önce NATO tatbikatında hedef olarak gösterilen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kalleşçe yapılan plan ve ima gün yüzüne çıkınca içeriği değiştirdiler. İşte detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Recep Tayyip Erdoğan’ın Aracına Suikast! (Bakın Nasıl Plan Kurmuş Kalleşler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hain plan su yüzüne çıktı. Son zamanlarda tüm alanlarda tam bağımsız politikaları ile kimi çevreleri rahatsız eden Recep Tayyip Erdoğan için bu hain imayı yaptılar. Ayrıntılar görselin altındadır.

İşte Erdoğan’ı hedef alan makalenin görüntüsü

Erdoğan’ın aracını kullandılar

Stratfor, “Araç kaynaklı bir siber saldırı için hazır mısınız?” başlıklı makalede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. ‘Senaryo’ şeklinde yazılan makalede bir ülke başkanının aracına yönelik siber saldırı sonucu başkanın yaşadığı zor durum anlatıldı. Yayınlanan yazının görselinde ise Erdoğan’ın makam aracı kullanıldı. Makalenin devamında düzenlenebilecek suikast girişiminin nasıl yapılacağı görsel kullanılarak şu ifadelerle anlatıldı;

“Koruma ekipleri bir aracın, maksimum hızını, dönme çapını, çeşitli durumlarda aracın fiziksel olarak nasıl tepki verebileceğini bilir. Ancak ne yazık ki, siber tehditlere karşı ne yapılacağını ve bu siber tehditlere karşı alınacak tedbirleri bilmiyorlar. Günümüz teknolojisi ile bu artık olasılık dahilinde. Amazon’dan (alışveriş sitesi) satın alabileceğiniz 100 dolarlık ekipmanla bunlar yapılabilir. Hatta Amazon’dan satın alacaklarınız yasadışı da değil.” Erdoğan’ın makam aracının görseline yer veren Stratfor, tepkiler sonrası bu görseli değiştirdi.

Yapılan bu alçakça imayı Türk basını olarak kınıyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP