Halbank’tan Müjdeli Haber, 50 Bin Tl Kredi Desteği Verilecek

Halbank’tan Müjdeli Haber, 50 Bin Tl Kredi Desteği Verilecek

Halkbank yaşanan zorlu günlerde vatandaşa destek olmak adına kredi desteği vermeye devam ediyor. Bu seferde hızlı kredi kapsamında 50 Bin Tl’ye varan kredi imkanı sunuyor, işte detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:43
Halbank’tan Müjdeli Haber, 50 Bin Tl Kredi Desteği Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuran herkese %100 kredilendirme fırsatı verilecek, bu sayede bu zorlu günlerde kefil ya da teminat şartı aramadan hızlı bir şekilde kredi sahibi olma imkanı sunulacak. %1.77 olarak belirlenen faiz oranı ile beraber 50 bin Tll kredi fırsatlarına 36 ay vade ile sahip olmak mümkün hale geliyor. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ALO kredi hattı, mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden başvuruda bulunabileceği gibi şubeye giderek de yapabilir.

Başvurusu Onaylanan Vatandaşlara Tanınan Hak

Başvurusu onaylanan vatandaşlara banka tarafından hayat sigortası da uygulanır, uygulanan bu sigorta sonrasında kredi çeken vatandaşlar yaş, cinsiyet ve teminat sayılarına göre değişiklik gösterir. Banka tarafından dosya ücreti olarak sadece %2 oranı ile bir ücret talep edilir, bunun dışında ek ücret talebi söz konusu değildir. Vatandaşın başvurusu onaylanırsa bundan sonra tek yapması gereken gerekli evrakları tamamlamak olacaktır.

Gerekli evraklar;

  • TC kimlik fotokopisi
  • Gelir belgesi
  • Son üç aydır ikamet edilen adresten telefon, internet, doğalgaz, su ya da elektrik faturası

Bankaların özel istedikleri belgeler olursa bunların hazırlanması gerekir.

Şeklindedir. Bankanın hızlı kredi geri ödeme ve taksitleri ise aya göre değişkenlik göstermektedir. Halkbank web sitesinden ayrıntısıyla ay, taksit, faiz, KKDF, BSMV, taksit anapara ve kalan ana para tutarlarına göz atabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP