DOLAR

32,4553

-0.11%
EURO

34,8552

-0.38%
ALTIN(gr)

2.445,36

0,39%
BİST 100

%
Tüm Gençler Ekranlara Kilitlendi Haberle Beraber Sevinçten Havalara Uçtular
  • Finans 365
  • Finans
  • Tüm Gençler Ekranlara Kilitlendi Haberle Beraber Sevinçten Havalara Uçtular

Tüm Gençler Ekranlara Kilitlendi Haberle Beraber Sevinçten Havalara Uçtular

18 yaşından büyük vatandaşların da kredi alma hakları bulunuyor. Müjde en yetkili ağızdan geldi doğruluğu kanıtlandı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:44
Tüm Gençler Ekranlara Kilitlendi Haberle Beraber Sevinçten Havalara Uçtular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre kamu bankaların tamamı ve özel banklardan bazıları 18 yaşından büyük vatandaşlar için kredi vermeyi kabul etti. Hem de kefil ya da teminat olmadan verilecek ödemeler için geri sayı sürüyor. Çalışmaların çok hızlı akması dolaysıyla en kısa zamanda başvuruların başlaması öngörülüyor. Edinilen bilgiye göre ihtiyaç sahibi olan ve bu durum devlet tarafından destekli olan vatandaşlar için ayrı kredi verilecekken öte yandan düzenli geliri olan 18 yaşından büyük bireylere ayrı bir kampanya düzenlenecek. İkisi arasındaki fark vade seçenekleri ve faiz oranları olacak. Kredi limitleri ise düzenli geliri olan vatandaşların daha fazla olacak şekilde düzenlendi.

Faizsiz Kredi Verilecek

Devlet tarafından muhtaç olduğu bilinen vatandaşlar için verilecek kredi faizsiz olacak. 30 bin TL’ye varan kredi limitiyle işle yapacak olan bankalar 36 ay taksitlendirme yapacak. Krediyi verdikten sonra ilk 3 ay deme almayacak olan bankalar 3 ayın bitiminde sonra 36 aylık taksitlendirmeyi başlatacak. Bu krediye başvuru yapmak isteyen vatandaşların ihtiyaç sahibi olduklarına dair belgeleri bankaya teslim etmesi gerekiyor. Bir diğer kredi kampanyası ise düzenli geliri olan vatandaşlara göre oluşturuldu. Kefil ya da teminat istemeyen bankalar başvuru belgeleri içinde maaş bordrosunu muhakkak görmek istiyor. Ayrıca oturulan evin 3 aylık faturaları ve kimlik fotokopileri istenen diğer belgelerden. Başvuru gerçekleştikten sonra 1 hafta içinde onaylanması bekleniyor. Başvuru onaylandıktan sonra aynı gün içinde ödemeler yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP