DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İnternet Başvurusu Yapanlara Anında 100 Bin TL Kredi İmkanı Sağlanacak
  • Finans 365
  • Finans
  • İnternet Başvurusu Yapanlara Anında 100 Bin TL Kredi İmkanı Sağlanacak

İnternet Başvurusu Yapanlara Anında 100 Bin TL Kredi İmkanı Sağlanacak

Birçok şeyin dijitale döküldüğü bu dönemde bankacılık faaliyetleri de dijital ortama dahil oldu. Garanti bankası dijital ihtiyaç kredisi vermek için kolları sıvadı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:47
İnternet Başvurusu Yapanlara Anında 100 Bin TL Kredi İmkanı Sağlanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla sıkıntı yaşayan vatandaşların imdadına Garanti Bankası yetişti. Dijital kredi kapsamında verilmesi planlanan ihtiyaç kredisi 100 bin TL’ye kadar çıkarıldı. Düşük faiz oranı ve uygun vade koşulları ile vatandaşlar ekonomik olarak kendilerini güvence altına alabilecek. Vatandaşın tercihine sunulacak olmasıyla beraber sağlanacak vade imkanı maksimum 36 ay olarak belirlendi. Dijital ihtiyaç kredisinin vatandaşa birçok artısı bulunmaktadır. Dosya masraflarının sıfıra indiği dijital kredide para vatandaşın cebinde kalacak. Faiz oranı ise vatandaşları çok sevindirdi. %1.49 oranında uygulanması planlana kredi faiz oranı neticesinde ödemenin aylık 3790 TL olması bekleniyor.

Hayat Sigortasının Kapsamını Vatandaşın Kendisi Belirleyecek

Toplam ödeme ise 36 bin 474 TL olarak hesaplandı. Yıllık maliyetin yüzdeye vurulması sonucu çıkarılan hesaplamada ödenecek tutarın genel tutara oranı %24.15 olarak açıklandı. Vatandaş kredi başvurusu esnasında şu sıra kefil gösterme, teminat belirtme noktasında sıkıntı yaşıyor. Herkesin ekonomik olarak sıkışık olduğu bu dönemde kimse kimseye kefil olmak istemiyor. Bunun farkında olan Garanti Bankası dijital ihtiyaç kredisi kapsamında vatandaştan kefil ya da teminat gösterme şartını aramıyor. Başvurusu kabul edilen vatandaşların tümüne %100 kredilendirme uygulanacak. Ayrıca banka kendisinden kredi alan her vatandaşa hayat sigortası uygulayacağını da belirtti. Hayat sigortası için herhangi bir kapsam oluşturulmadı. Sigortası yapılan kişinin yaşı, cinsiyeti ve alacağı kredinin vadesine göre hayat sigortası oluşturulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP