Günlük sadece 6 TL Taksit İle 5 Bin TL! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası İlgi Görüyor
  • Finans 365
  • Kredi
  • Günlük sadece 6 TL Taksit İle 5 Bin TL! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası İlgi Görüyor

Günlük sadece 6 TL Taksit İle 5 Bin TL! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası İlgi Görüyor

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için Vakıfbank'tan ilgi çeken kredi kampanyası. İhtiyacı olanlar için günde 6 TL taksit ile 5 Bin TL kredi. Vakıfbank'ın uygulamaya koyduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili tüm detaylar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:48
Günlük sadece 6 TL Taksit İle 5 Bin TL! Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası İlgi Görüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit paraya sıkışan insanların, en çok tercih ettiği uygulamalardan biri, ihtiyaç kredisi kullanmaktır. Fakat nakit arayışı içine girmiş olan vatandaşlar, uygun maliyetli olması şartı ile ihtiyaç kredisine yönelmek ister. Bu açıdan bakıldığında bankalar, kendi aralarında değişik kampanyaları uygular ve bazı fırsat kapılarını tüketiciler için aralar.

Türkiye’nin en köklü ve prestijli bankalarından biri olan Vakıfbank, harika bir çalışmaya imza atıp uygun kredi avantajlarını duyurdu. VakıfBank ihtiyaç kredisi kampanyası aracılığı ile eşgüdümlü bir şekilde ihtiyaçların ertelemeden giderilmesi imkanı tanımaktadır.

Evet yanlış duymadınız. Günde sadece 6  TL taksit ile 5.000 TL almanız mümkündür. Bütün ihtiyaçları karşılamak maksadıyla 36 aya varan vade seçenekleri, uygun faiz oranları ve elastik bir şekilde ödeme yöntemleri ile eşgüdümlü olan başta kamu personelleri, emekli olan vatandaşlar ile özel sektörde çalışan kişilerin tam da imdadına yetişecek olan ihtiyaç kredisi kampanyası, Vakıfbank tarafından sağlanıyor. Üstelik başvurular ise oldukça basit bir şekilde yerine getiriliyor. İhtiyaç kredisi, bankaların tüketicilere sunmuş olduğu kredi çeşitlerinden biridir.

Kampanya Hakkında Detaylar İse Şöyle

Tüketiciler, bütün gereksinimleri açısından 36 aya Varan vadeler ile cazip faiz oranları ile esnek silmiş ödeme seçeneklerine sahip olan bu kampanyadan faydalanmak istedikleri takdirde yapmaları gereken gereken şey ise çok basit.

SMS İle Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

İki harf ya da karakter arasında birer boşluk olacak şekilde kredi, TC kimlik numarası ile aylık gelir yazıldıktan sonra 5724’e SMS olarak gönderilir.

Örnek Ödeme Tablosu Nasıldır?

VakıfBank’ın başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası bağlamında örnek ödeme tablosunu sizinle paylaşıyoruz. Bankanın paylaşmış olduğun net bilgilere göre, özellik tablosu ise aşağıda belirtilmiştir.

Kredi limitleri, 

vade aralıkları ile faiz oranı (aylık) 

Kredi tahsis ücreti

3000 ila 50 bin TL arası, 

03 ile 36 aylık vade seçenekleri ile %1,55 faiz oranı, 

%0,5 artı BSMBV, 

50. 001 ile 125 bin TL arasında, 

3 ile 24 aylık periyotlar şeklinde kredi kullanmak mümkündür.

Vakıfbank tarafından kredi kampanyası ile ilgili yapılan açıklamalara göre, aylık faiz oranı %1,55”ten başlamaktadır ve aynı şekilde söz konusu faiz oranları ise kredi notuna göre de değişiklik gösterebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP