Halkbank, Akbank, ING Bank’tan 3 Bin TL, 5 Bin TL ve 10 Bin TL’ lik Mini İhtiyaç Kredisi Paketlerine Hemen Başvurun! 
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank, Akbank, ING Bank’tan 3 Bin TL, 5 Bin TL ve 10 Bin TL’ lik Mini İhtiyaç Kredisi Paketlerine Hemen Başvurun! 

Halkbank, Akbank, ING Bank’tan 3 Bin TL, 5 Bin TL ve 10 Bin TL’ lik Mini İhtiyaç Kredisi Paketlerine Hemen Başvurun! 

İhtiyaçlarını, kredi çekmek suretiyle yerine getirmek isteyen vatandaşlar, 3 bin , 5 bin ve 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi paketlerine başvuru yaparak ihtiyaçlarını giderebilir. Uygun vade seçeneklerinin yer aldığı paketlerde emekli maaşlarını bu bankalardan almayı taahhüt eden emekliler ve maaşlı çalışanlar da yararlanabilecek. İşlemini ihtiyaç kredisi paketleri ve çok daha fazlası haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:49
Halkbank, Akbank, ING Bank’tan 3 Bin TL, 5 Bin TL ve 10 Bin TL’ lik Mini İhtiyaç Kredisi Paketlerine Hemen Başvurun! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pek çok banka, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekli vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda özel kredi kampanyaları düzenliyor. İhtiyaçlarını, kredi çekmek suretiyle yerine getirmek isteyen vatandaşlar, 3 bin , 5 bin ve 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi paketlerine başvuru yaparak ihtiyaçlarını giderebilir. Uygun vade seçeneklerinin yer aldığı paketlerde emekli maaşlarını bu bankalardan almayı taahhüt eden emekliler ve maaşlı çalışanlar da yararlanabilecek. İşlemini ihtiyaç kredisi paketleri ve çok daha fazlası haberimizde.

Kamu bankası özelliğini taşıyan Halkbank ile özel banka olması statüsündeki Akbank ve ING bankaları, müşterileri çekmek amacıyla düşük tutarlarda ihtiyaç kredisi maksadıyla avantajlar sunuyor. Her ne kadar da bu finansal kuruluşların bu ihtiyaç kredisi paketi amacıyla uygulamış oldukları faiz oranları yüksek gibi görünse de aslında müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir hayli destek oluyor.

Halkbank Emekli Mini Kredi Nedir, Nasıl Kullanılır?

Halkbank’ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre ‘maaşını bankamızdan almakta olan ya da maaşını bankamıza aktaracak olan emekli müşterilerimizin 5 bin TL’ye varan nakit gereksinimleri açısından aylık % 1,58 faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme avantajları ile 36 ay vadeli krediler çekilebilir.’ denildi.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Tutar Ve Ödeme Şartları

Halkbank’tan 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen emekli bir vatandaşın, aylık %1,58 faiz oranı ile tahsis ücretli olarak kullanılması mümkündür. Kredi ödemeleri ise aylık eşit taksitler halinde artış gösteren taksitli ya da azalan taksitli biçiminde üç ayda bir eşit taksitli olacak şekilde serbest ödemeli olarak yapılabilir. Yıllık toplam maliyet oranı ise faiz, tahsis ücreti ve vergileri bağlamakta olup örnek tutar ve vade üzerinden hesaplamalar yapılır.

ING Bank 3 Ay Ertelemeli Kredi Nedir, Nasıl Kullanılır?

Faiz oranı %1,59 olacak şekilde ve aylık 115,97 TL taksit ödenecek şekilde 4189 TL çekilebilir.

Akbank Direkt Kredi Nedir, Nasıl Kullanılır?

Direkt kredi adı altında faiz oranı %1,92 olacak şekilde aylık taksitleri ise 123 TL olması biçiminde toplamda 4461  TL Kredi çekmek mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP