Ziraat Bankasından 10.000 TL Alın, 6 Ay Sonra Ödeyin!    
  • Finans 365
  • Kredi
  • Ziraat Bankasından 10.000 TL Alın, 6 Ay Sonra Ödeyin!   

Ziraat Bankasından 10.000 TL Alın, 6 Ay Sonra Ödeyin!   

Ziraat Bankası, 6 ay ödemesiz 10.000 TL'lik kredi paketini sundu. Yaşadığımız zorlu günlerde kredi çekecek bir vatandaşı en çok rahatlatacak şey, şüphesiz ki ilk taksidin ertelenmesidir. Ziraat Bankası ise 1 değil ,2 değil tam 6 ay boyunca çekilen kredinin taksidini istemiyor. 7. aydan itibaren çekilen kredinin ilk taksidi, Ziraat Bankası'na yatırılır.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:51
Ziraat Bankasından 10.000 TL Alın, 6 Ay Sonra Ödeyin!    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası, tam da kredi çekmek isteyen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek bir paketi yine internet sitesi üzerinden duyurdu. İlk ay taksit istemeyecek, 7. aydan itibaren çekilen 10.000 TL’lik kredinin ilk taksiti, Ziraat Bankası hesabına yatırılacak. Yeni Ziraat kredi kampanyasında dikkatleri çeken detay, 6 ay ödeme haricinde avantajlı faiz oranlarına sahip bir kredi kampanyası olmasıdır. Dosya masrafının da oldukça düşük tutulduğu bu kredi kampanyası, tam da kış aylarına girdiğimiz  sizleri bir hali rahatlatacak.

En az kredi geri ödeme süresi 12 ay olarak belirlenmiş, en çok kredi geri ödeme süresi ise 36 aydır. 1 aya ait faiz oranı ise %1.05 olarak açıklanmıştır. Aynı zamanda tahsis ücreti 50 TL olacak şekilde belirlenmiş, maksimum 1 yıllık faiz oranı ise  %16.718 olarak belirlenmiştir.

 6 ay ödemesiz kredi paketi, yalnızca taksit geri ödeme (6 ay erteleme) değil; Aynı zamanda vade seçeneği ile faiz oranları açısından da bir hayli cazip kredi özelliği sunar. 6 ay sonra taksitleri ödemenin haricinde, kredi faiz oranları yüzde 1.05 şeklinde belirlenmesi, geri ödenecek tutarın tüketiciyi fazla rahatsız etmemesi şeklinde belirlenmiştir. Kredi bankadan çekilirken toplam masraf, yasal kredi tahsis ücreti olan yüzde 0.5 yani binde 5 olarak belirlenmiştir. Kullanılabilecek kredi miktarına gelindiğinde ise bu kredi kampanyasında üst limit ise şu anda 10.000 TL ile sınırlıdır. Acil ve kısa dönem gereksinimlerinizi yerine getirecek nakit nefes aldırma amaçlı hazırlanan bu kredi paketi ile, 10.000 TL’ye kadar kredi aldıktan sonra 6 ay sonra kredi taksitlerini Ziraat Bankası’na ödemeniz mümkündür.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP