Dolar Yüklü Özel Uçağını F-16’ların Engellediği İddia Edilmişti, Ali Ağaoğlu Cevap Verdi
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Yüklü Özel Uçağını F-16’ların Engellediği İddia Edilmişti, Ali Ağaoğlu Cevap Verdi

Dolar Yüklü Özel Uçağını F-16’ların Engellediği İddia Edilmişti, Ali Ağaoğlu Cevap Verdi

Firari Emrullah Uslu, sosyal medya platformundan ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu'nun dolar ile yüklü özel uçağının yurt dışına çıkışını F-16 jetlerin engellediğini ileri sürdü. Konu ile alakalı bir açıklama yapan ve iddiaları kesin bir dille reddeden ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu, “Tek kuruşum olduğunu ispatlasınlar yeni torunum oldu, Allah onu görmeyi nasip etmesin" Dedi.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:55
Dolar Yüklü Özel Uçağını F-16’ların Engellediği İddia Edilmişti, Ali Ağaoğlu Cevap Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Firari Emre Uslu, iş insanı Ali Ağaoğlu’nun uçak ile paralarını yurtdışına kaçırmak istediğini fakat kaçırma eyleminin F-16 savaş uçakları tarafından engellendiğini iddia etmişti. İş insanı Ali Ağaoğlu, firari Emre Uslu tarafından ortaya atılmış olan bu iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

 Ali Ağaoğlu, Yeni Doğan Torununun Üzerine Yemin Etti

Ali Ağaoğlu, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada,

“Benim ne bir özel uçağım var ne de yurtdışında tek kuruş param ve mülküm var. Eğer tek kuruşum olduğunu ispatlasınlar yeni torunum oldu, Allah onu görmeyi nasip etmesin “

Dedi.

 İş İnsanı Ali Ağaoğlu 3. Kez Dede Oldu

Oğlu Alican Bey ile gelini Miray Hanım’ın 2018’de dünyaya gelen çocukları Alin’i, 2019’un Aralık ayında ise ikinci torunu Selin’i kucağına alan ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu’na 3. ve ilk erkek torun sevincini ise kızı Sena Kırcal yaşattı. 2016 senesinde Çırağan Sarayı’nda Dünya evine giren Sena-Koray Kırcal çifti, evliliklerini oğulları ile taçlandırılmış oldu.

 Hakkında çıkan dolar yüklü özel uçağını yurt dışına kaçırma girişimlerinin olduğu ve bu kaçırma girişimlerinin F-16 savaş uçakları tarafından engellendiği iddiaları kesin bir dille yalanladı.

İş İnsanı Ali Ağaoğlu, Torunları İçin Kesenin Ağzını Açtı

“Oflu ağaya Rizeli torun geldi” şeklinde espri yapan ünlü iş insanı Ali Ağaoğlu’nun ilk erkek torunu için kesenin ağzını açtığı belirlendi. Kız torunları doğduğunda Ağaoğlu Maslak 1453’ten 280 metrekarelik birer lüks daire hediye eden Ali Ağaoğlu, Rizeli torunu Koray’a ise Ağaoğlu My Roseville Çekmeköy projesinden bir villa hediye etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP