Emeklilere Yıl Sonu Kampanyası Müjdesi, Hesaplarınızı Kontrol Edin!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emeklilere Yıl Sonu Kampanyası Müjdesi, Hesaplarınızı Kontrol Edin!

Emeklilere Yıl Sonu Kampanyası Müjdesi, Hesaplarınızı Kontrol Edin!

Emeklileri sevindiren aralık ayı sonu kampanyası başladı. Hesaplara 3000 lira yatacak. Hesaplarınızı kontrol edin. Emekli vatandaşlara gelen son dakika haber ile beraber 3000 TL'ye varan ödeme mümkün.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
Emeklilere Yıl Sonu Kampanyası Müjdesi, Hesaplarınızı Kontrol Edin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli vatandaşların, 2021 senesi aralık ayı sonuna kadar gerçekleştirebilecekleri başvurularında 3 bin liraya varan kendi hesaplarına para yatacak. Emekli vatandaşlar, ay sonuna kadar başvuru gerçekleştirebilecekleri bu kampanyaya katılmak istemeleri durumunda kendi emekli maaşı aldıkları banka üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri mümkündür. Emekli vatandaşlar, 3 bin lira ile 5 bin lira arasında alabilecekleri bu ödemelerde nakit avans limiti şekilde kendi hesaplarını artık para yükleye bilecek. Emekli vatandaşlar, kendi almış oldukları emekli bankalara üzerinden gerçekleştirecekleri başvurularda kredi notu ile kredi sicil sorgulaması gerçekleştirilmesi sonrasında onay alıp alamadıklarını böylelikle görebilir. Emekli vatandaşlara son dakika müjdeli haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Kamu bankaları (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank) üzerinden de yine aynı şekilde başvuru yapılabilecek ve böylelikle kredi çekilebilecek. Ziraat Bankası, VakıfBank ile Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara emekli maaşı aldıkları hesap üzerinden alacakları internet bankacılığı şifresi ile birlikte 3000 liralık nakit başvurusu yapmaları mümkün hale geliyor. Bankanın kendi mobil uygulamasına girmek suretiyle maaş hesabı üzerinden 3 bin lira başvurusunun yapılması ve bu paranın istenilmesi halinde kredi kartı olarak kullanılması da mümkündür. Emekli vatandaşlara verilen bu destek ödemeleri de ise koşullara uygun olan vatandaşların 36 ay vade seçeneği halinde 3000 liralık ihtiyaç kredisi kullanmaları da mümkündür. Bankalar, duyuru yapmış oldukları bu haberlerden sonra şartları da tek tek açıkladı.

 Emeklilerin 3000 Lira Ödeme Almaları Şartı Nedir?

Emekli vatandaşlar, 3000 lira ödeme almak istemeleri durumunda emekli maaşlarını başvuru gerçekleştirecekleri banka üzerinden almaları gerekecek. 63 bin liraya kadar nakit avans limitine başvuru gerçekleştirecek vatandaşlar artık para başvurusunda bulunurken diğer tarafın 3000 lira ile 100 bin lira arasında kredi ihtiyacı olan vatandaşlar ise yine aynı şekilde bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirecek. Başvuruları gerçekleştirecek olan emeklilerin emekli maaşı, bu bankada olması durumunda ise kredi notu düşük olsa dahi kendilerini oraya verilecek. Ziraat Bankası, yapmış olduğu kampanya duyurusunda başvuru gerçekleştirecek olan vatandaşların internet bankacılığı şifresi olmaları durumunda mobil uygulama üzerinden istemiş oldukları zaman başvuru gerçekleştireceklerini açıkladı. Ziraat Bankası internet bankacılığı uygulaması üzerinden gerçekleştirecekleri bu uygulama üzerinden başvurular da 5 dakika içerisinde netice alınacak ve onay verilmesi durumunda vatandaşların en yakın banka şubesine giderek kredi çekmeleri mümkündür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP