Tüm dertlere ilaç bulundu! Halkbank faizsiz 25000 TL şipşak veriyor! Acil nakit arayana kefilsiz şartsız…
  • Finans 365
  • Kredi
  • Tüm dertlere ilaç bulundu! Halkbank faizsiz 25000 TL şipşak veriyor! Acil nakit arayana kefilsiz şartsız…

Tüm dertlere ilaç bulundu! Halkbank faizsiz 25000 TL şipşak veriyor! Acil nakit arayana kefilsiz şartsız…

ABONE OL
27 Ekim 2022 15:45
Tüm dertlere ilaç bulundu! Halkbank faizsiz 25000 TL şipşak veriyor! Acil nakit arayana kefilsiz şartsız…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil nakit arayana kefilsiz şartsız… Tüm dertlere ilaç bulundu! Halkbank faizsiz 25000 TL şipşak veriyor! Henüz konu ile ilgili bankadan bir açıklama gelmemesine rağmen sosyal medyada Halkbank’ın ilerleyen dönemlerde faizsiz kredi vereceğine dair haberler dolaşmaya başladı. Birçok bankanın peş peşe kampanyalarını duyurduğu şu günlerde Halkbankasının da bir kampanya yapması olası gözüküyor. Bankanın nasıl bir kampanya yapacağı konusunda detaylar bilinmiyor fakat şartlarının uygun olacağı ve emeklilere yönelik bir çalışma olacağı düşünülüyor.

Bu sayede borçlarını ödeme konusunda sorun yaşayan kimseler hızlıca nakit çekebilecek ve ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Kampanya olacağı haberi daha şimdiden oldukça olumlu karşılandı ve insanlar merakla kampanyanın duyurulacağı günü beklemeye başladılar bile.

Katılım Şartları Nasıl Olacak

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi bulunmamasına rağmen sosyal medya haberlerinden yola çıkarsak banka herhangi bir ek belge talebinde bulunmayacak. Emeklilerden maaşlarını bankaya getirme gibi basit talepler olabilir. Kişilerin sadece banka müşterisi olup olmadığına bakılacak ve kredi notunun yeterli olduğundan emin olunacak. Eğer başvuran kişinin kredi notu 1200 ve üstündeyse kredi aynı gün içinde verilecek.

Krediyi almak isteyen kimselere birden çok başvuru yolu sunulacak. Şubelerden gidip kredi talebi iletilebileceği gibi isteyen kimseler Halkbank’ın mobil uygulaması üzerinden de taleplerini iletebilecekler. Krediyle ilgili diğer bilgilerin ise ilerleyen günlerde belli olacağı düşünülüyor.

Kamu Bankaları Kampanya Yapacak mı?

Bankaların kampanya duyuruları yapmasının ardından kamu bankalarından da böyle kampanyaların gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Birçok kimse işlemlerini özel bankalarda yaptırsalar da kredi çekme konusunda genelde kamu bankalarına güveniyorlar. Çünkü kamu bankaları hem daha iyi şartlar sunuyorlar hem de birçok kimse için daha güvenilirler. Özellikle ev kredisi gibi uzun vadeli krediler alınacağı zaman sizi yarı yolda bırakmayacak ya da sizin iyiliğinizden fazlasını düşünmeyecek bir banka ile çalışmak en doğru karardır.

Kamu bankalarının böyle bir kampanya yapıp yapmayacağı ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat ilerleyen dönemlerde kamu bankalarının da bir atılım yapıp müşterilerini sevindirme ihtimali oldukça yüksektir. Bu konuda bankaların yapacakları açıklamalar dikkatle takip ediliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP