DOLAR

32,2234

-0.11%
EURO

34,9331

0.17%
ALTIN(gr)

2.445,79

0,57%
BİST 100

%
Ziraat Bankası Salma Tavukçuluk Kredisi Başvuru Şartları, Evrakları Nedir? Tavukçuluk Kredisi Veren Bankalar
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankası Salma Tavukçuluk Kredisi Başvuru Şartları, Evrakları Nedir? Tavukçuluk Kredisi Veren Bankalar

Ziraat Bankası Salma Tavukçuluk Kredisi Başvuru Şartları, Evrakları Nedir? Tavukçuluk Kredisi Veren Bankalar

ABONE OL
22 Aralık 2022 19:54
Ziraat Bankası Salma Tavukçuluk Kredisi Başvuru Şartları, Evrakları Nedir? Tavukçuluk Kredisi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet destekli olarak verilen Ziraat Bankası salma tavukçuluk kredisi başvuru şartları oldukça önemlidir. Bu krediye başvurmak ve kişilerin ihtiyacı dahilinde krediyi değerlendirmesi iyi şekilde iş imkanı sağlar. KOSGEB, TKDK ya da Ziraat Bankası sayesinde devlet destekli olarak salma tavukçuluk kredisi başvuruları alınır. Her kurumun verdiği devlet destekli hibelerin oranları ve kredileri farklı olur. Bu nedenle belirlenen şartların iyi şekilde bilinmesi gerekir.

Etlik piliç yetiştiriciliğinde bulunan kişiler 10 bin, yumurta tavuğu yetiştiriciliğinde 7500 adet hacmi bulunan tarıma dayalı işletme kurulmalıdır. Mevcut işletmesi bulunmakta olan hindi yetiştiriciliği için 1000 adet, baldırcın, kaz ve ördek yetiştiriciliğinde 2000 adet damızlık deve kuşunda 50 adet olmak üzere işletme hacminin genişletilmesi gerekir. Tavukçuluk kredisi başvuru nasıl yapılır? Bunun için şartlar uygun olması halinde Bankaya gitmek yeterlidir.

Ziraat Bankası Tavukçuluk Kredisi Başvuru Evrakları Nelerdir?

Başvuru sürecinde kişilerden istenecek olan belgeler ayrı şekilde belirlenmiştir. Bu nedenle Ziraat Bankası tavukçuluk kredisi başvuru evrakları en önemli olan belgelerden oluşur. İlk olarak çiftçiye ait olan T.C kimlik kartı, Çiftçi kayıt sistemi kaydı, tarımsal işletmeye dair olan tapu kaydı ve kiralıksa eğer kira kontratı gerekir. Son 3 yılın bilanço ve gelir tablosu başvurularında kesinlikle bulunmalıdır.

Tavukçuluk Kredisi Veren Bankalar Hangileri?

Tavukçuluk için kişilere özel olarak verilmekte olan krediler konusunda ilk olarak Ziraat Bankası kredi vermektedir. Buna ek olarak Türkiye Ekonomi Bankası, QNB Finansbank, Denizbank da aynı şekilde kredi imkanı sunar. Bu bankalardan alınan krediler sayesinde yumurta tavukçuluğu, serbest gezen salma tavukçuluk, et pilici beslenerek kar elde edilebilir. Tavukçuluk kredisi veren bankalar hangileri? Konusunda bu bankalardan yardım alınabilir.

Kişilerin gelir elde etmesi ve kazanç sağlaması için devlet tarafından sunulan bu fırsatı değerlendirmeleri son derece mantıklıdır. Çünkü sağlanan hibe sayesinde ileri dönük ve sürekliliği bulunan bir iş yapılmış olur. Ziraat Bankası salma tavukçuluk kredisi başvuru şartları kişiler tarafından sağlandıktan sonra kredi alınabilir. Bu yüzden şartları bilerek evrakları da hazırlamak gerekir.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP