DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Akbank’tan faizsiz kredi kampanyası! Nakit avans kullananlara faiz, maiz yok! Talep patladı!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Akbank’tan faizsiz kredi kampanyası! Nakit avans kullananlara faiz, maiz yok! Talep patladı!

Akbank’tan faizsiz kredi kampanyası! Nakit avans kullananlara faiz, maiz yok! Talep patladı!

ABONE OL
26 Aralık 2022 12:31
Akbank’tan faizsiz kredi kampanyası! Nakit avans kullananlara faiz, maiz yok! Talep patladı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit avans kullananlara faiz, maiz yok! Talep patladı! Akbank’tan faizsiz kredi kampanyası! Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap olabilmek için özel bankalar destekler vermektedir. Yaş aralığı 19 ile 70 olan bu kampanyada ödemeler şubatta başlayacak. Faizsiz olarak 10.000 Türk Lirası çekilebilecek. Resmi olarak açıklanan bu kampanya doğrultusunda kredinin vadesi de altı ay olarak açıklandı. Şimdi çekilen kredilerin ödemesine şubatta başlanması da önemli bir avantaj olarak görülmektedir.

Faizsiz 10 Bin TL Akbank Kredisi

Akbank da destek olarak kredi vereceklerini açıklayan bankalardandır. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre kişi ilk kez bu bankanın müşterisi olacaksa vadesi altı ay olan faizsiz 10.000 Türk Lirası verecek. Resmi kanallardan yapılan bu açıklamayla insanlar araştırmalarına başladı. Akbank Mobil üzerinden bankanın müşterisi olma adımlarını takip edebilirsiniz. Kampanya Aralık ayı boyunca geçerli olacaktır. Bu kredi olanakların sağladığı faydalar oldukça önemlidir. İnsanların ceplerini rahatlatacak desteklerdendir.

Krediyi almak için on sekiz yaşından büyük olunması gereken şartlar arasındadır. Katılım sağlayacak kişiler için Akbank’lı olmak da bir gereksinimdir. Koşulların yerine getirilmesi ve adımların tamamlanmasından sonra belgeler bankaya verilmeli ve kart başvurusu yapılmalıdır. Wings ve Axess gibi kartları olanlar ayrıca bir sene boyunca kart ücretine de tabi değildir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP