İslam Memiş dobra konuştu! 2023 yılında altın almayın, onu alın! Paranızı katlayın!
  • Finans 365
  • Altın
  • İslam Memiş dobra konuştu! 2023 yılında altın almayın, onu alın! Paranızı katlayın!

İslam Memiş dobra konuştu! 2023 yılında altın almayın, onu alın! Paranızı katlayın!

ABONE OL
5 Ocak 2023 10:04
İslam Memiş dobra konuştu! 2023 yılında altın almayın, onu alın! Paranızı katlayın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Paranızı katlayın! İslam Memiş dobra konuştu! 2023 yılında altın almayın, onu alın! Merkez bankalarının para politikalarında yaşanan belirsizlik dolar ve altında durağan ve temkinli bir seyrin hakim olmasına neden oldu. Amerikan Merkez Bankası Fed’in faiz kararı küresel piyasalarda rüzgarın hangi yönden eseceğine karar verecek.

Bu belirsizliklerle ilgili konuşan İslam Memiş FED kararları öncesi kritik bir süreçten geçileceği için bu belirsizliklerin yaşandığını ifade etti. Bunların ardından bu belirsizlik sürecinde gümüşün altına göre daha fazla kazandırdığını belirten Memiş küçük yatırımcılara gümüş almalarını önerdiğini ifade etti.

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 2023’te Bizi ne Bekliyor

2023 yılında bizi nelerin beklediğini değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki yılın jeopolitik risklere dayandığını ifade etti.

İslam Memiş dünyada iklim değişikliğine odaklı çalışmaların ön planda olacağını belirterek bu yıl altının değerini koruyacağını ifade etti.

İslam Memiş bu sene ki gram altın beklentisinin 1450 TL civarlarında olduğunu söyleyerek bu halin gerçekleşmemesini Merkez Bankasının koordinatlı bir biçimde baskılama sürecinden ötürü olduğunu belirtti. Dolar karşısında ki her şey ciddi baskı altında kaldı ancak bu gram altın fiyatında yine 1450 lira rakamlarının görülmeyeceğini ifade etmiyor. Gecikmeli de olsa 2023 senesinde 1450 lira rakamını yine beklemeye devam edeceğim” diye ifade etti.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP