DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Hyundai sadece bugün 295 bin liradan satacak!

Hyundai sadece bugün 295 bin liradan satacak!

ABONE OL
7 Ocak 2023 12:54
Hyundai sadece bugün 295 bin liradan satacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de otomobil fiyatları her geçen gün yükseliyor. Sıfır araç satın almak isteyenler uygun fiyatlı Hyundai modellerine bakıyor.
Hyundai Türkiye pazarında uygun fiyatlı araç satışı yapmayı planlıyor. Hyundai Santro’nun fiyatları yakın zamanda belli oldu. Otomobil sektörünün önemli markalarından biri olmayı başaran Hyundai, Santro modelini çok özel fiyatlardan sunuyor.

Hyundai Santro 295.000 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor. Bu fiyatları öğrenin birçok kişi araç hakkında inceleme yapıyor. Hyundai Santro Türkiye pazarına alım gücü düşük olan vatandaşlara araç satışı yapmayı planlıyor. Hyundai Santro özellikle Asya piyasasında önemli markalardan bir tanesidir.

Hyundai Santro Ucuz Mu?

Son zamanlarda sıfır ve ikinci el araç fiyatlarındaki artış insanların araç sahibi olmasının önüne geçmeye başladı. Hyundai Santro’nun Türkiye’ fiyatı da insanların merak ettiği konulardan bir tanesidir. Rakiplerine göre uygun fiyatlarıyla öne çıkmayı başaran Hyundai sıfır otomobillerinde düşük gelirli vatandaşlara da hitap ediyor.

Asta pazarında sıklıkla satılan Santro modeli Türkiye’ye geliyor. Son zamanlarda araba piyasasındaki sıfır araçların çok yüksek fiyatlardan satılması can yakmaya başladı. Hyundai Santro, sıfır araç satın almak isteyenlerin gözdesi durumunda bulunuyor.

Son günlerde döviz kurunda yaşanan düşüşlere rağmen otomobil fiyatları düşmedi. Bu durum sıfır araç alımının da önüne geçti. Hyundai Santro uygun fiyatıyla Türkiye’de büyük ses getirmeyi planlıyor. Aracın 295.000 TL’Den satışa çıkması planlanıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP