İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yardım Başvurusu Alma Ve Sorgulama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yardım Başvurusu Alma Ve Sorgulama

ABONE OL
7 Ocak 2023 19:15
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yardım Başvurusu Alma Ve Sorgulama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli, muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine sosyal yardım destekleri yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal yardımları ile ihtiyaç sahipleri birçok alanda destek alıyor Özellikle İstanbul’da sosyal yardım başvurularının sayısı her geçen gün artıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sosyal yardım başvuruları internet üzerinden yapılabiliyor. İnternet üzerinden başvuru yapamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise ALO 153 telefon numarasını kullanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi online yardım başvurusu için sosyalyardim.ibb.gov.tr adresini kullanabilirsiniz. Site günümüzde de aktif olarak yardım taleplerini dikkate alıyor. Başvuru formunu dolduran kişiler yetkililerle iletişime geçiyor.

Yardım Başvurusu Sorgulama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu sorgulama işlemlerini de internet üzerinden yapabilişiniz. Bunun için sosyalyardim.ibb.gov.tr/basvuru-sorgulama adresini kullanabilirsiniz. Sistem üzerinde kimlik bilgilerinizi gererek tüm detayları bulabilişiniz. Ayrıca ALO 153 hattı da başvuru sonuçlarını sizlere iletecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yardım Başvurusu Formu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu formunu doldurarak belediyeden yardım alabilirsiniz. Yardım başvurusu formunda kişisel bilgilerinizi eksiksiz olarak eklemelisiniz. Başvuru formunu dolduran vatandaşların talepleri belediye tarafından değerlendirmeye alınacaktır. Değerlendirme sonrası ikametgah adresinize inceleme ekibi gelecektir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yardım başvurusu telefon numarası da yardımlar konusunda merak ettiklerinizi sizlere açıklıyor. Belediye her yıl binlerce kişi destek veriyor. İstanbul üzerinde ihtiyaçlarınızı karşılamakta problem yaşıyorsanız yardım başvurularınızı internet üzerinden iletebilirsiniz.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP