DOLAR

32,3733

-0.34%
EURO

34,7311

-0.25%
ALTIN(gr)

2.395,77

-1,09%
BİST 100

%
Akbank Axess Kredi Kartı Avantajları Neler?

Akbank Axess Kredi Kartı Avantajları Neler?

ABONE OL
10 Ocak 2023 20:46
Akbank Axess Kredi Kartı Avantajları Neler?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank kurumsal olan ve de ürünleri en çok tercih edilen bankalardan biri olarak Akbank Axess kredi kartı avantajları oldukça fazladır. Bu avantajları sayesinde kart istenilen şekilde kolaylıkla kullanılmakla beraber Axess kartın daha fazla tercih edilmesi de mümkün olmuştur. Axess kartın avantajları şu şekilde belirtilebilir:

1. Her Yerde Geçerli

Akbank tarafından sunulmakta olan Axess kart dünyanın her neresinde olunursa olunsun geçerliliğinin korumaktadır. Alışveriş yapılmak istenen hemen her mağazada bu kartın kullanılması mümkündür.

2. İndirim ve Taksit Avantajı

Bu kredi kartı ile en seçkin mağazalardan dahi kolaylıkla alışveriş yapılır. Bu nedenle Axess taksit imkanı var mı? konusunda kişiler rahat şekilde taksitli olarak alışveriş yapabilir. Müşterilere ayrıcalıklı avantajlar sunarak hem indirim hem de taksit fırsatı sağlanır.

3. Chip Para

Bu kredi kartının en büyük avantajlarından biri de Chip para kazandırmasıdır. Yapılan alışverişlerden Chip para kazanılabilir ve bunlara ücret ödenmez. Üye işyerlerinde kullanımı da oldukça kolaydır. Axess Chip para nerede kullanır? Her türlü alışverişlerde kullanım olanağı bulunur.

4. Ek Kart İmkanı

Axess kredi kartı sayesinde ek kart çıkarılabilir. Bu sayede sevdiklerinizin de kredi kartı kullanmasını sağlamanız mümkün olur. Eşinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize ek kart çıkararak kendinize ait olan limiti onlarla paylaşabilirsiniz. Alınacak olan ek kart limiti asıl kredi kartına bağlıdır. Bu şekilde sevdiklerinizin de alışverişlerini takip edebilir ve limitleri belirleyebilirsiniz.

5. Nakit İhtiyacı

Acil nakit ihtiyaçlarının hızlı şekilde karşılanabileceği Akbank Axess hızlı para ne işe yarar? Kişilere nakit olarak para verebilir ve nakit ihtiyacını ortadan kaldırır. Şubeye gidilmeden ya da kayıt olmaya gerek duyulmadan 12 takside kadar olan kredi alınabilir.

Taksitli avans yardımı da sağlaması sayesinde kişiler bu kart ile sadece alışveriş değil nakit para ihtiyacı da karşılar. Bu avansı isterseniz ücretsiz olarak çekebilir isterseniz de taksitlendirebilirsiniz. Akbank Axess kredi kartı avantajları içinde kişiler nerede olursa olsun evrensel şekilde kartı kullanabilir. Otomatik ödeme talimatları ve hayatı kolaylaştıran her türlü yanı ile kart oldukça fayda sağlar.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP