Değeri altından bile pahalı olan o ürün herkesin gözdesi oldu! Vatandaşlar sıraya girdi 1 gramı 1 milyon 200 bin TL…
  • Finans 365
  • Altın
  • Değeri altından bile pahalı olan o ürün herkesin gözdesi oldu! Vatandaşlar sıraya girdi 1 gramı 1 milyon 200 bin TL…

Değeri altından bile pahalı olan o ürün herkesin gözdesi oldu! Vatandaşlar sıraya girdi 1 gramı 1 milyon 200 bin TL…

ABONE OL
15 Ocak 2023 19:13
Değeri altından bile pahalı olan o ürün herkesin gözdesi oldu! Vatandaşlar sıraya girdi 1 gramı 1 milyon 200 bin TL…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar sıraya girdi 1 gramı 1 milyon 200 bin TL… Değeri altından bile pahalı olan o ürün herkesin gözdesi oldu! Günümüzde çoğu ürün gram altın ne kadar araştırmaları yaptırmakta ve onun yerini fazlasıyla tutmaktadır. Son zamanlarda altın dışında başka ürünlerin de altın gibi değer görmesi sıklıkla rastlanılan bir durum haline gelmiştir. Özellikle internet üzerinden alışverişlerin artması ile araştırmalar daha da artmış ve 100 gram altın ne kadar olduğu merak edilmiştir. Neticede araştırmalar sonrasında internet üzerinden kullanılan elektronik paralar ile altın karşılaştırması da yapılmaktadır. Kuyumcudan kuyumcuya değişen altın fiyatları nedeniyle de kararlar sıklıkla değişerek daha kullanışlı ve birikim yapılabilecek ürün arayışı başlamıştır. Bu nedenle yeni ürünler piyasaya çıkmış ve bu ürünlerin de neler olduğu tartışılmıştır.

Altın fiyatları bu kadar değişirken buna ek olarak seçilebilecek daha farklı ürünlerin bulunması da özellikle gerekli görülmüştür. Bununla birlikte kuyumcu altın fiyatları da bakılarak internet üzerinden kullanılabilecek ürün araştırması yapılmaya başlanmıştır. Özellikle ekonomik sıkıntıların artması ve büyük yatırımların yapılmasının imkansız hale gelmesi sonrasında küçük yatırımlar yapılabilecek araçların bulunması da önem arz etmektedir.

Bu araştırmalar yapılırken altın fiyatına da eş olabilecek ürünlerin de tercih edilebileceği söylenildi. Özellikle son zamanlarda internet üzerinde sıklıkla tartışılan bir konu haline gelen internet paraları güvenlik açısından da sorgulanıyor olması nedeniyle önem arz etmektedir. Neticede bir yatırım ürünü olarak kullanılacağı için oldukça önem arz etmektedir.

1 gramı 1 milyon 200 bin TL…

Örümcek zehri: 1 gramı 62 bin 500 euro

Karadul örümceğine ait 1 gram zehir, 62 bin 500 euro’ya alıcı buluyor. Zehir, örümcekten sağılarak laboratuvarlara satılıyor ve ilaç üretiminde kullanılıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP