Erken emekli olmak isteyenlere para verilecek! Açıklama az önce yapıldı! 60 ay…
  • Finans 365
  • Kredi
  • Erken emekli olmak isteyenlere para verilecek! Açıklama az önce yapıldı! 60 ay…

Erken emekli olmak isteyenlere para verilecek! Açıklama az önce yapıldı! 60 ay…

ABONE OL
18 Ocak 2023 13:28
Erken emekli olmak isteyenlere para verilecek! Açıklama az önce yapıldı! 60 ay…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklama az önce yapıldı! 60 ay… Erken emekli olmak isteyenlere para verilecek! SGK ile bankalar arasında yapılan anlaşmaya göre erken emeklilik için kredi imkanı sunulacak. Kredi taksitleri emekli aylıklarından kesilebilecek. Erken emeklilik için kredi kampanyası ile emeklilik yaşınızı sekiz yıl erkene çekebilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında protokol imzalandı. Anlaşma sonrasında 2.2 milyon kişinin yapılandırma için başvuruda bulunduğu açıklandı. Yapılandırmanın kapsamı geniş tutulması nedeniyle insanlar 36 vadeyle kredi desteğinden yararlanabilecek. Bankalar müşterilerine çok özel ödeme avantajları sunuyor.

Anlaşmalı bankalardan kredi talebinde bulunarak erken emekli olabilirsiniz. Protokolle yapılandırılan borcunu ödemesi durumunda ödemeler emekli maaşından yapılabilecek.

36 Ay Vade Üzerinden Kredi Veriliyor

Emekli maaşı ödemeleri talepleriniz sonrasında verilmeye başlanacak. Sekiz yıl erkene emeklilik durumunu çekmek için bankalardan kredi alabilirsiniz. Bağ-Kur prim borcundan dolayı emekli olamayan hak sahipleri bu fırsattan yararlanabiliyor. 60 ay vade ve avantajlı faiz oranları ile sizde emekli olabilirsiniz. Sigortalı çalışanlar için erken emeklilik için kredi desteği de veriliyor.

Kredi taksitleri ise bağlanacak emekli aylıklarından kesiliyor. Kredi iş birliği protokolü sonrasında birikmiş prim borcunu ödeyebilirsiniz. Birikmiş prim borcunu ödemesi durumunda yaşlılık aylığı da alınabilecek. Hizmet borçlanmasını ödemeniz durumunda hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Erken emeklilik için kredi desteğinden yararlanmak isterseniz başvurularınızı yapabilirsiniz. Emeklilik konusunda kredi almak için kurum ile anlaşması bulunan bankalardan destek almanız gerekir. Bankalar uygun kredi oranlarıyla sizlere destek verebiliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP