DOLAR

32,4461

0.14%
EURO

34,7619

-0.13%
ALTIN(gr)

2.398,00

0,06%
BİST 100

%
23 Ocak Pazartesi 9’dan sonra hesabınıza bakın! O bankadan ödeme yatacak! TC kimlik ile sorgulayın
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • 23 Ocak Pazartesi 9’dan sonra hesabınıza bakın! O bankadan ödeme yatacak! TC kimlik ile sorgulayın

23 Ocak Pazartesi 9’dan sonra hesabınıza bakın! O bankadan ödeme yatacak! TC kimlik ile sorgulayın

ABONE OL
21 Ocak 2023 09:23
23 Ocak Pazartesi 9’dan sonra hesabınıza bakın! O bankadan ödeme yatacak! TC kimlik ile sorgulayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nakit gereksinimi olanlar bağlamında bir büyük fırsatın yolu daha açılmış halde görünmektedir. Her an hesabınıza ihtiyaç duyduğunuz nakit miktarının yatmış olması beklenebilir. Hesaba paralar sabah iş saatinin başlaması ile yatmakta olduğunu lütfen unutmayınız. Emekli ve çalışanlar maaş artışı yapılmasına karşın şimdilik açıklarını kapamış görünmemekteler ve birtakım sorunlu durumlardan, saatinde yapılmamış ödemelerden kurtulmak istemekteler. Bu bağlamda nakit gereksinimleri doğması yüzünden bu ödemelere lüzum vardır.

Ödeme Kimlere Verilecek?

Ödemeyi alabilecek vatandaşlar Emekli Sandığı, BAĞKUR ya da SSK çalışanı ya da emeklisi olmak zorundalar. Emekli iseler aynı bankadan maaş çekiyor olmaları kesinlikle gereklidir. Bu şartları yerine getirenler bağlamında Denizbank’ın hazırladığı kredi olanağını kullanmak olası görünmektedir. Bu şartları yerine getirenler kredi alabilmek için alakalı bankaya başvurmak zorundadır.

Başvuru SMS ile de yapılabilmektedir. Gerekli SMS şu şekilde hazırlanıp yollanacaktır: TC Kimlik No, tam doğum tarihinizin (Gün, Ay, Yıl) Hazırladığınız SMS’i 2229 numarasına göndereceksiniz. Hemen İNG bank size mesaj ile geri dönecektir. Kredi alma olanağınız olup olmadığı, alacağınız kredi miktarı ve ikinci adımda ne yapmanız gerektiği size bildirilecektir.

Alınan kredinin 3 ay ertelemeli bir şekilde ödemesinin yapılabilmesi, emeklilerin ve çalışanların bir soluk almasını sağlayacak bir özelliğidir. Başvuru yapanlar doğrultusundan kullanılacağı düşünülmektedir. Alacakları 30.000 TL birikmiş borç ve gereksinimler bağlamında yeterli olacaktır. Üç ay ertelemenin yanı sıra kredi otuz altı ay vadeli olarak sunulmaktadır. Uzun süreye yayılmış ödemeleri yapmanın basit olacağı kesindir. Bu şekildeki şartları ile de beğeni kazanmış bir kredidir. Size kalan ödemenizin çıkıp çıkmadığını banka hesabınızı sabah iş başlangıç saatlerinde kontrol etmek ve kredinizi çekmek olacaktır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP