DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Talimat az önce geldi! PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank başvuranlara şipşak ödeme yapacak hesaplara yatıyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Talimat az önce geldi! PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank başvuranlara şipşak ödeme yapacak hesaplara yatıyor

Talimat az önce geldi! PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank başvuranlara şipşak ödeme yapacak hesaplara yatıyor

ABONE OL
3 Şubat 2023 08:12
Talimat az önce geldi! PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank başvuranlara şipşak ödeme yapacak hesaplara yatıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm vatandaşlar PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bağlamında yapılacak olan açıklamayı bekliyor. Kamu banklarına müracaat yapan kişilerin hemen tüketici kredisi alıp hesaplarına yatacağı belirtildi. Vatandaşlar PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın açıklamaları tarafında müracaatlarını gerçekleştirecek ve nakit ödemelerin hesaba aktarılmasını bekleyecek. Kamu bankaları, yeni seneye yaklaşırken kişilerin gereksinimlerini karşılamaya devam ediyor. Vatandaşlara peş peşe tüketici kredisi kampanyaları açıklandı.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası vatandaşlar amacıyla kredi kampanyası duyurusunda bulundu. Ziraat Bankası doğrultusundan yüzde 1,79 faiz seviyesi ile aylık 800, 45 TL taksit tutarı karşılığında kredi verilecek. İhtiyaç kredisi tutarı 20 bin TL üzerinden belirti edilen faiz seviyesi uygulanarak verilecek.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank olarak vatandaşlara 20 bin TL tüketici kredisi verilecek. İhtiyaç kredisi yüzde 1,91 faiz seviyesi uygulanacak. Yapılan bildirimde tüketici kredisi 36 ay vade amacıyla 820, 16 TL taksit tutarı ile başvuran şahıslara basit ödeme sağlanır.

Halkbank İhtiyaç Kredisi

Halkbank tüketici kredisi amacıyla 20 bin TL vatandaşlara verecek. Kredi kampanyasına göre faiz seviyesi yüzde 1, 89’dur. Vatandaşların ödeyeceği tutar 36 ay vade üzerinden hesaplanır. Aylık ödeme 830, 53 TL olarak belirlenir.

PTT İhtiyaç Kredisi

PTT yaptığı bildirimde nakit gereksinimi olanlara destek vereceğini açıkladı. Nakit gereksinimi olan şahıslar kefilsiz ve koşulsuz tüketici kredisi müracaatı yapılabilir ve hemen hesaplarına yatacaktır. PTT’nin vatandaşlar amacıyla vereceği tüketici kredisinin kredi miktarı 10 bin TL olarak belirtildi. 36 ay vade ile ödeme alternatifi vererek aylık 622,9 TL taksit tutarı ile vatandaşlar kredi çekebilecek.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP