İBB Halk Süt Başvurusu Nasıl Yapılır? İBB Halk Süt Başvuru Formu ve Sorgulama

İBB Halk Süt Başvurusu Nasıl Yapılır? İBB Halk Süt Başvuru Formu ve Sorgulama

ABONE OL
4 Şubat 2023 21:23
İBB Halk Süt Başvurusu Nasıl Yapılır? İBB Halk Süt Başvuru Formu ve Sorgulama
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB halk süt başvurusu nasıl yapılır? İBB halk süt başvuru formuna nereden ulaşabiliriz ve nereden sorgulayabiliriz sorularınız için detayları okuyun.
İBB yardımları 2019 yılının Ekim ayında Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılmıştır. Yardıma ihtiyacı olan, maddi durumu yetersiz vatandaşlar için başlatılan yardımlar oldukça geniş bir alanı kapsıyor. Yazımızın devamında İBB halk süt başvuru formu ve sorgulama detayları yer alacaktır.

İBB Halk Süt Yardım Başvurusu

İstanbul içerisinde ikamet eden 3-6 yaş aralığında en az 1 çocuğu olan vatandaşlar, yardıma ihtiyacı olan ve maddi durumu yetersiz olan aileler başvurularını direkt olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne iletebilir. Ayrıca belediyeye ait olan sosyal hizmet müdürlüklerine giderek başvuru yapabilirsiniz. Belediye veya sosyal hizmetler müdürlüğüne gitmeden online veya telefonla arayarak da başvuru yapabilmeniz mümkün. Sizin için online başvuru form linkini aşağıya bırakıyoruz. İBB süt yardımı için ALO 153 hattını arayabilirsiniz.

Online Başvuru Formu

https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/online-basvuru

İBB Halk Süt Yardım Sorgulama

İBB’nin başlatmış olduğu süt yardımına başvuru yaptıktan sonra işleminizin olumlu olup olmadığını, yardımdan faydalanabileceğinizi öğrenmek için İBB halk süt yardımı sorgulamasını nereden yapabileceğinizi anlatalım.

Belediye, sosyal hizmet müdürlüğü online ve telefon ile yapmış olduğunuz başvurunuzu sadece İBB resmi internet sitesi ve telefon üzerinden ALO 153 hattını kullanarak İBB süt başvuru sorgulama ile yapabiliyorsunuz. Sizin için aşağıya bıraktığımız site bağlantısından başvurunuzu takip edebilirsiniz.

https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/basvuru-sorgulama

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP