DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Son Dakika: Devlet Desteğiyle Ziraat Bankası 22.450 TL Nakit Verecek! 6-7-8-9 Şubat’ta Hemen Alın!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Son Dakika: Devlet Desteğiyle Ziraat Bankası 22.450 TL Nakit Verecek! 6-7-8-9 Şubat’ta Hemen Alın!

Son Dakika: Devlet Desteğiyle Ziraat Bankası 22.450 TL Nakit Verecek! 6-7-8-9 Şubat’ta Hemen Alın!

ABONE OL
4 Şubat 2023 23:26
Son Dakika: Devlet Desteğiyle Ziraat Bankası 22.450 TL Nakit Verecek! 6-7-8-9 Şubat’ta Hemen Alın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar çoğu vatandaşın nakit paraya duyduğu gereksinimi artırdı. Devletin desteği ile Türkiye’nin en mühim bankası, nakit gereksinimi olan kişilere müjdeyi gece yarısı verdi. Uygulanacak düşük faiz oranları ile birlikte geri ödeme planına da vatandaşları sıkmayacak şekilde ayarlanacak. Böylece yaşam pahalılığında aradığı desteği alabilmek isteyenler vatandaşlar Ziraat Bankası’ndan kredi alabilecek. Genellikle devlet takviyeleri ve düşük faizli kredi fırsatlarında kamu bankalarının ön plana çıktığı biliniyor!

Verilecek Kredi Desteğinde Hangi Şartlar Aranıyor?

Kredi desteği verecek bankalar, bunun bağlamında keskin şartlar aramıyor. Sadece kendi müşterisi olan vatandaşlara bu noktada daha büyük faydalar sağlıyorlar. Özelikle de verilebilecek kredinin miktarı üstünde bu ölçüt mühim bir faktör oluyor. Bankalar kendi müşterine çok daha yüksek miktardalar kredi desteği veriyor. Bunun haricinde müracaat yapan bireyin emekli, özelde ya da kamuda çalışması bir ayrıma sebep olmuyor. Desteği alan kişi, 24 ay ve 36 ay vade zamanı seçeneklerinden yararlanabiliyor. Dolayısıyla geri ödemede taksitlerin miktarı da buna göre belirleniyor.

7/24 Kolay Başvuru

Ziraat Bankası kredi desteğine kişilerin basit erişebilmesi için büyük rahatlık sunuluyor. Herhangi bir saat ve gün sınırlaması olmadan müracaat yapılabiliyor. Başvuru amacıyla adı geride bıraktığımız bankalarının en yakın şubelerine gidilebileceği gibi ATM üzerinden de prosedür gerçekleştirilebiliyor. Hem de bu bankaların müşterisi olan ve internet bankacılığını kullanan vatandaşlar çevrimiçi kanaldan da müracaat yapabiliyorlar.

haber24.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP