DOLAR

32,3903

0.08%
EURO

34,8229

-0.01%
ALTIN(gr)

2.400,41

0,16%
BİST 100

%
2 dakika sürmeden anında hesabınıza yatacak! Tek yapmanız gereken kimlik ve TC kimlik numaranızı vermek
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • 2 dakika sürmeden anında hesabınıza yatacak! Tek yapmanız gereken kimlik ve TC kimlik numaranızı vermek

2 dakika sürmeden anında hesabınıza yatacak! Tek yapmanız gereken kimlik ve TC kimlik numaranızı vermek

ABONE OL
9 Şubat 2023 20:16
2 dakika sürmeden anında hesabınıza yatacak! Tek yapmanız gereken kimlik ve TC kimlik numaranızı vermek
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tek yapmanız gereken kimlik ve TC kimlik numaranızı vermek. 2 dakika sürmeden anında hesabınıza yatacak! Kısa bir vakit süresinde kredi çekmek isteyenlere özel fırsatlar! Banka şubesine gitmek amacıyla yorulmaya lüzum kalmadan telefondan hemen başvurunuzu yapın! Kredi üstünlüğü tanıyan bankalar 2 dakikada ödemeleri hesabınıza yatırıyor. Çok sayıda banka hemen kredi üstünlüğü vererek müşterilerine en süratli şekilde hizmet veriyor. Müşteriler banka şubelerine dahi gitmeden kendileri müracaatlarını bankalara bildirebiliyor. Krediler onaylanıp hesaplara yattıktan sonra müşteriler ATM’ler aracılığı ile paralarını çekebiliyorlar.

Nakit sorunu tespit edilen vatandaşlar tüketici kredileri alarak bu gereksinimlerini karşılayabilirler. Gerek düşük gerekse yüksek kampanyalı Kredi paketleri bankalar doğrultusundan müşterilere sunulmuştur. Kredi paketlerinin konusuna bakıldığında çok düşük faiz oranları ile nakit sahibi olabilmek olası durumdadır. Müşterilere sunulmuş olan hazır kampanyalar vasıtası ile vatandaşlar banka şubelerine gitmeden hemen süratli işlemler yaparak nakit ihtiyaçlarını gideriyor.

İNG Bank’tan 2 Dakika İçerisinde Ödeme

İNG müşterilerine sunmuş bulunduğu hizmetler ile her vakit ön planda olmayı başarıyor. Sunmuş bulunduğu paketlerden müşterilerinin kısa süreler içinde yararlanabilmesi ne imkân sağlıyor. 13.300 TL tutarında faizsiz kredi avantajını tanıyan İNG gene bir ilke imza atmıştır.

Mobil uygulamalar üzerinden İNG Bank’ın kredi kampanyasına müracaat yapabilirsiniz. İlk defa İNG aracılığı ile hesap oluşturmuş olan vatandaşlar bu kampanyadan yararlanma olanağına sahip olabilecekler. İNG Bank’tan anında bir hesap yaratarak faizsiz kredi imkânı vasıtası ile nakit ihtiyaçlarınızı 2 dakika içinde karşılayabilmeniz mümkün.

TEB 2 Dakika İçerisinde Hızlı Ödeme Yapıyor

TEB aracılığı ile nakit ihtiyacınızı karşılamak amacıyla masrafsız ve faizsiz bir şekilde 12.500 TL tüketici kredi imkânından yararlanabilirsiniz. 24 aylık vade alternatifi tespit edilen faizsiz ve masrafsız kredi İNG‘de olduğu gibi ilk defa TEB üstünden hesap açtırmış olan müşterilere verilecektir. Sıfır faiz seviyesi ile 12.400 TL kredi imkânından faydalanabilmek oldukça kolaydır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP