Ev alacaklara yeni destek! Devlet herkesi ev sahibi yapıyor! İlk kez ev alacaklara devlet desteği geldi

Ev alacaklara yeni destek! Devlet herkesi ev sahibi yapıyor! İlk kez ev alacaklara devlet desteği geldi

ABONE OL
15 Şubat 2023 10:58
Ev alacaklara yeni destek! Devlet herkesi ev sahibi yapıyor! İlk kez ev alacaklara devlet desteği geldi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk kez ev alacaklara devlet desteği geldi. Ev alacaklara yeni destek! Devlet herkesi ev sahibi yapıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bağlamında 2023 senesi Mart ayı kapsamında devlet desteği sunulmaya devam ediyor detaylar haberimizde… Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bağlamında da aynı vakitte devlet desteği almaya devam etmektedir. Burada aynı vakitte evi olmayanlar içerisinde ilk kez ev alacak vatandaşların yanı sıra aynı vakitte da ev sahibi olacaklar içerisinde ödenen destekler araştırıldıktan sonra da konut hesabı ödemelerinde sayılar da artmaya başladı.

Ziraat Bankası Konut Hesabı Nedir, Nasıl Açılır?

Konut hesabı açmış olan bankalar arasında yer alan aynı vakitte de Ziraat Bankası da tespit edilen konut hesabı vadeli hesabın yanı sıra aynı vakitte de vadesiz hesap olarak açılmaktadır. Burada vadeli hesap açan şahıslar aynı vakitte birikim sürecinde de aynı vakitte belirli bir faiz getirisi de elde edip aynı vakitte de vadenin sonucunda tespit edilen tutar üzerinden hesaplanmak yönünden da devlet doğrultusundan hibe para yardımı sunulmaktadır.

Konut Hesabı Nedir Nasıl Olur?

İlk defa ev alacaklar amacıyla ortaya konan yardım desteklerinden birisi de konut hesabı olup burada da ödenen hibe para yardımı olarak açıklanmaktadır. Aynı vakitte ev ya da iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar bağlamında da sunulan ve aynı vakitte burada para ve hibe yardımı yönünden birikim hesabı üzerinden birikimlerini de yapmaları gerekmektedir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Murat

    Mağduruz geçinemiyoruz

  • Şuayip çelik

    SSK emeklilerin hakkını yemeyin boğazinizda kalır bizim intibak zammı refah payını verin milletin hakkını yemeyin boğazinizda kalır yutamazsiniz bunu herkes duysun bakan nebati koltuk davasında millet umrunda bile değil bunun ceremesini vallahi çekeceksin Allah haklı dan yanadır

  • Fikret

    Beğenmediğim halde beyenmiş gösteriliyor ilginç


HIZLI YORUM YAP