Başvuru yapan alıyor! 1.840 TL ve 200 bin TL arasında hesaplara anında yatıyor!

Başvuru yapan alıyor! 1.840 TL ve 200 bin TL arasında hesaplara anında yatıyor!

ABONE OL
20 Şubat 2023 08:58
Başvuru yapan alıyor! 1.840 TL ve 200 bin TL arasında hesaplara anında yatıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

1.840 TL ve 200 bin TL arasında hesaplara anında yatıyor! Başvuru yapan alıyor! 2023 yılında sosyal destek ödemeleri hız kazandı. Sizde başvuru gerçekleştirerek destek ödemelerinden hemen yararlanabilirsiniz. Devletin çok fazla bilinmeyen birçok yardımı bulunuyor. Sosyal yardımlara başvuru yapanlar 1.840 TL – 200 bin TL arasında destek alabiliyor. Milyonlarca kişi bu destekleri tam olarak bilinmiyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek uygulamalarıyla öne çıkıyor. Devlet destek paketlerine başvuran kişiler ödemelerden yararlanabiliyor. 2023 yılında bakanlık yeni sosyal destek paketlerini de listeye ekledi.

Devletten Destek Kimler Alabilir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni yardım paketi listesini yayımladı. Yayımlanan liste kapsamında ihtiyaç sahipleri başvurularını gerçekleştirebiliyor. 2023 yılında sosyal yardımlarda da artış görüldü.

2023 Dul Ve Yetim Maaşı

Devletin sosyal yardım ödemesi kapsamında dul ve yetim maaşı aylıkları da yükseldi. Resmi nikahlı eşini kaybetmiş ihtiyaç ödeme alıyor. Ayrıca ebeveynleri vefat eden çocuklara da öksüz yetim maaşı ödemesi yapılıyor.

2023 Tadilat Desteği

İhtiyaç sahibi olan dar gelirli vatandaşlar birçok destekten yararlanıyor. Sosyal yardım paketlerinden biri olan tadilat desteğinde ev onarımlarında destek veriliyor.

2023 65 Yaş Aylığı

Devlet bakıma muhtaç engelli kişilere de ödemeler gerçekleştiriyor. Maaş ödemesi için sizlerden istenen şartları karşılamanız gerekir. Ödemeler aylık olarak gerçekleştiriliyor. 1.840 TL engelli aylığı maaşı ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Söz konusu ödemeler her sene asgari ücret maaşına göre zamlanıyor. Sosyal yardım paketleri geçtiğimiz yıla göre daha da yükseldi.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (4)
  • Evgin

    Engelli yim epilepsi hastasıyım çalışmıyorum ablam la yaşamaktayım yardımlarınızı rica ediyorum

  • Evgin

    Engelliyim epilepsi hastasıyım çalışmıyorum ablam la yaşamaktayım yardim larinizi bekliyoruz

  • Ayten kaygılı

    Slmlar bn üç çocuk okuduyorum eşimden ayrıyım ailemin yanındayım yetiremiyom arka çıkanım yok kçük özel eğitime gidiyor çalışamıyorum yardımcı olursanız sevinirim kulağı duymuyor cihaz yada amiliyat diyecekler araştıra bilirsiniz durumumda yok yardımlarınızı bekliyorum 770001000369811305715001

  • Miral

    Nasıl alındığını aman yazmayın. Allah belanizi topunuzu.


HIZLI YORUM YAP