Ramazan Bayramı Nakdi Yardım Başvurusu ve Ramazan Bayramı Sosyal Yardımlaşma Para Yardımı

Ramazan Bayramı Nakdi Yardım Başvurusu ve Ramazan Bayramı Sosyal Yardımlaşma Para Yardımı

ABONE OL
20 Şubat 2023 19:00
Ramazan Bayramı Nakdi Yardım Başvurusu ve Ramazan Bayramı Sosyal Yardımlaşma Para Yardımı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl bayramlardan önce verilen bayram ikramiyeleri ve para yardımları bayrama az bir zaman kala gündemde. Yapılacak olan nakdi yardımlar vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. İhtiyacı olan vatandaşlara yardım vakıfları, belediye ve devlet tarafından verilecek olan bayramlık nakdi yardım vatandaşların dikkatini çekiyor.

Ramazan Bayramı Nakdi Yardım Başvurusu

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığından bayram için nakdi yardım müjdesi verildi. Vatandaşın dikkatini çeken sosyal yardımlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bayramlık nakdi yardım 81 ilde geçerli. Vakıfların bağış toplam tutarının 229 milyon tl olduğunu söyleyen aile ve sosyal hizmetler bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi her vatandaşa 1000-1500 tl arasında para yatırılacağını açıkladı. Ramazan bayramı için geçerli olacak olan bayramlık nakdi yardımlar henüz açıklanmasa da ramazan bayramı yardımlarının devamının geleceği düşünülüyor. Ramazan bayramında yapılan yardımlar kurban bayramı içinde geçerli olacak mı şimdilik bilinmiyor.

Hali hazırda devam eden ürün zamları ve değişen etiket fiyatları vatandaşı zorluyor. Yapılan yardım ve sosyal hizmetlerle birlikte vatandaşın maddi geçim zorluğunun hafifletilmesi amaçlanıyor. Yardıma ihtiyacı olan aileler e-devlet üzerinden vereceğimiz link ile birlikte nakdi yardım başvurusunu ve başvuru sonuç takibini sayfa üzerinden yapabilir.

Tek bağlantı sayfası olan bayramlık nakdi yardım başvuru ve sonuç sorgulamasını, E-devlet üzerinden online yapmak isteyen vatandaşlarımız için, bağlantı link’imize tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz:

https://www.turkiye.gov.tr/ashb-sosyal-yardim-bilgileri-sorgulama

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP