DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İNG Bank ve 2 banka daha ATM üzerinden para vermeye başladı, online başvuru yapmanız gerekiyor!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • İNG Bank ve 2 banka daha ATM üzerinden para vermeye başladı, online başvuru yapmanız gerekiyor!

İNG Bank ve 2 banka daha ATM üzerinden para vermeye başladı, online başvuru yapmanız gerekiyor!

ABONE OL
23 Şubat 2023 23:58
İNG Bank ve 2 banka daha ATM üzerinden para vermeye başladı, online başvuru yapmanız gerekiyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç kredisi, birçok kişinin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için başvurdukları bir kredi türüdür. Bankalar, tüketici kredisi olarak da bilinen bu krediyi farklı ödeme seçenekleri ve vade süreleriyle sunarlar. İhtiyaç kredisi, sağlık giderleri, ev yenileme işleri, tatil planları gibi acil ödemeler için kullanılabilir. Bu kredinin başvuru süreci oldukça kolaydır ve birçok banka, başvuru sahibinin gelir durumuna ve kredi geçmişine göre kredi limiti belirler.

ATM üstünden para çekmek istediğimiz vakit kendi bankamızın olmadığı hallerde problemler yaşayabiliyoruz. Bu kapsamda İNG Bank ve başka 2 değişik bankadan mühim bir açıklama geldi. İNG, Akbank ve Garanti Bankası ATM’leri bundan sonra tek ATM gibi hizmet sunmaya başlayacak.

İNG, Akbank ve Garanti Bankası ATM’lerinden Hangi İşlemleri Yapabilirsiniz!

Şayet nakde ihtiyacınız varsa bankada da paranız varsa size en yakın olan ATM’ye gidebilirsiniz. Özellikle İNG, Akbank ve Garanti Bankası bu konuda ayrıcalıklı fırsatları sizlerle buluşturuyor. Üstelik bu üç bankanın ATM’leri aracılığıyla sadece para çekmek değil, farklı işlemleri de yapabiliyorsunuz.

İNG, Akbank ve Garanti Bankası aralarında yapılan anlaşma gereği bu bankalardan herhangi bir bankada hesabınız varsa ve ATM kartı kullanıyorsanız, diğer iki bankanın ATM’lerinden de işlem yapabilirsiniz. Bu durum elbette ki tüketiciler açısından önemli kazanımları da beraberinde getiriyor!

Artık limitiniz kadar para çekme işlemini İNG, Akbank ve Garanti Bankası ATM’leri üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca para yatırabilir ve bakiyenizi de görüntüleyebilirsiniz. Bununla birlikte kredi kartı borcunuzu da bu 3 bankanın ATM’leri vasıtasıyla ödeyebilirsiniz.

Bilindiği üzere bu tür işlemleri farklı bir bankanın ATM’si üzerinden yaptığını zaman komisyon ücreti ödemek durumundaydınız. Oysa İNG, Akbank ve Garanti Bankası arasında yapılan işbirliği neticesinde bu 3 banka müşterileri bu bankalara ait ATM’ler üzerinden tüm işlemleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilir!

İhtiyaç Kredisi Çekerken Dikkat! 

İhtiyaç kredisi için başvuruda bulunmak için, başvuru sahibi birçok belgeyi hazırlamalıdır. Bu belgeler arasında kimlik kartı, gelir belgesi, ikametgah belgesi gibi evraklar bulunur. Başvuru sahibi, bu belgeleri bankaya teslim ederek, kredi başvurusunu tamamlar.

İhtiyaç kredisi faiz oranları, bankaların politikalarına göre değişebilir. Bu nedenle, başvuru sahibi birden fazla bankadan teklif alarak, en uygun faiz oranını bulabilir. Ancak, kredi kullanırken ödeme planına uyulmaması, faiz ödemelerinin gecikmesi gibi durumlarda, banka tarafından cezai işlem uygulanabilir.

Sonuç olarak, ihtiyaç kredisi, acil nakit ihtiyacı olanların başvurabileceği bir finansman aracıdır. Ancak, bu kredi türünün kullanımı dikkatli bir şekilde yapılmalı, ödeme planına uyulması ve zamanında ödemelerin yapılması önemlidir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP