Son dakika: Altın uzmanları gram altının çıkacağı fiyatı açıkladılar! Mart ayında…
  • Finans 365
  • Altın
  • Son dakika: Altın uzmanları gram altının çıkacağı fiyatı açıkladılar! Mart ayında…

Son dakika: Altın uzmanları gram altının çıkacağı fiyatı açıkladılar! Mart ayında…

ABONE OL
27 Şubat 2023 12:51
Son dakika: Altın uzmanları gram altının çıkacağı fiyatı açıkladılar! Mart ayında…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 yılında da altın fiyatları yakından takip ediliyor. Birçok yatırımcının tercih ettiği altın fiyatları yükselişe seçmeye başladı. Uzmanlar gram altının daha da yükseleceğini açıkladı 2023 yılının dikkat çekici bir dönem olacağını söyleyen uzmanlar altının güncel durumunu merak ediyor 2022 yılında yüzde 43 kar sağlayan altın bu yılda değerlenmeye devam ediyor. Altın fiyatlarındaki kazanç geçtiğimiz yıla göre düşük olsa da yükselmeye devam ediyor. Uzmanlar fiyatlarında beklenen yükselişin başladığını açıkladı.

Gram Altın Rekor Kırıyor

Altının ons fiyatları 1.880 dolara kadar yükseldi. Bu da altının gram bazında rekor kırmasına neden oldu. 2022 yılında altını beklenen karı sunamadığını açıklayan İslam Memiş altının uzun zamandır baskılandığını söyledi. Yükselişinin bu nedenle gecikmeli olarak yükseldiğini açıklayan Memiş 2023 altın fiyatlarında rekor kırılacağını açıkladı.

Bu Yıl Altın Fiyatı Ne Olacak?

Gram altının yükselmeye devam edeceğini açıklayan uzmanlar fiyatlarda sürpriz düşüşler olmayacağını açıkladı. Uzmanlar yatırımcılara altınları satmamalarını tavsiye ediyor. Yakın dönemde altının zirve yağacağı düşünülüyor. Gram altın fiyatında da herhangi bir düşüş beklenmiyor. Ayrıca dünya üzerinde ülkeler arasındaki gerilimin devam etmesi de altının yeni zirveler görmesine neden olabilir.

Gram altında yükselişim devam edeceği düşünülüyor. Gram altın ne kadar olacak? Gram altının 1.250 lira seviyesi görmesi bekleniyor. Yıl sonuna kadar fiyatın daha da yukarıya çıkacağı düşünülüyor. Uzmanlar altının orta ve uzun vadeli yatırım aracı olarak alınmasını tavsiye ediyor.

finans365.com özel haber

Editörün notu: Haberimizde verilen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Finans365.com sorumluluk kabul etmez

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP