DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ünlü ekonomist az önce uyardı: Bunu yapan 90 günde 50 bin TL kazanır
  • Finans 365
  • Finans
  • Ünlü ekonomist az önce uyardı: Bunu yapan 90 günde 50 bin TL kazanır

Ünlü ekonomist az önce uyardı: Bunu yapan 90 günde 50 bin TL kazanır

ABONE OL
1 Mart 2023 11:19
Ünlü ekonomist az önce uyardı: Bunu yapan 90 günde 50 bin TL kazanır
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emlak ve Yatırım Danışmanı olarak bilinen Mert Başaran, yatırımcılara verdiği son uyarısında oldukça net bir şekilde konuştu. Başaran, “Bunu yapan 90 günde 50 bin TL kazanır” diyerek vatandaşları uyardı ve bu iddiasını detaylarıyla açıkladı. Mert Başaran, dolar ve altın gibi yatırım araçlarındaki başarılı tahminleriyle ekonomist olarak da tanınıyor. Yatırımcıların merakla sorduğu “Hangi yatırım aracı daha kazançlı?” sorusuna cevap veren Başaran, beklenmedik bir yanıtla takipçilerini şaşırttı.

Kısa sürede belirli miktarda para kazanmak isteyen yatırımcılar için önerilerde bulunan Başaran, ekonomik zorluklar karşısında yatırım alternatiflerini değiştirmeleri gerektiğini vurguladı. Kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği Başaran, bu sefer herkesi şaşırtarak 90 gün gibi kısa bir sürede 50 bin TL kazanma fırsatını açıkladı.

Emlak Piyasası Uzmanı Mert Başaran, uzun süredir Kur Korumalı Mevduat uygulamasında yer alan Altın Hesabı hakkında değerlendirmeler yapmaktaydı. Son paylaşımında ise Başaran, altın sahibi olan yatırımcıların Kur Korumalı Mevduat Altın Hesabı’nı göz önünde bulundurmalarını ve değerlendirmelerini önerdi.

Başaran, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Siyasi saplantılardan kurtulup ülkemizin verdiği bu fırsatı kullanın. 1 kilo altın koyan müşterim 3 ayda 1.040 grama çıkardı. Yani 3 ayda 40 gram altın yavruladı. Bir yıl böyle gitse 120 gram yani 130 bin liraya yakın yavru… Altın yavrular mı diyenler mutlaka kur korumalı altın…” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin yatırım için rüya gibi bir ülke olduğunu belirten Başaran, “Bu ülke parası olan, finansal okur yazarlığı olan, risk seven insanlar için rüyalar ülkesi. Altına böyle bir getiri size kimse veremez!!! Kur Korumalı Altını araştırın, analiz edin, şaşıracaksınız” dedi.

EDİTÖR NOTU: Haber bünyesinde bulunan hiçbir açıklama ve ifade editöre ait değildir. İlgili bireyin beyan ettiği açıklamalardır. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Haber metninden yola çıkarak yatırım yapılması halinde olabilecek problemlerden finans365.com ve editör mesul değildir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP