Elinde dolar ve euro olanlar şimdi baksın! Euro ve Dolar’ın bomba gibi patlayacağı tarih açıklandı! Şimdi önlem alın!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Elinde dolar ve euro olanlar şimdi baksın! Euro ve Dolar’ın bomba gibi patlayacağı tarih açıklandı! Şimdi önlem alın!

Elinde dolar ve euro olanlar şimdi baksın! Euro ve Dolar’ın bomba gibi patlayacağı tarih açıklandı! Şimdi önlem alın!

ABONE OL
1 Mart 2023 16:49
Elinde dolar ve euro olanlar şimdi baksın! Euro ve Dolar’ın bomba gibi patlayacağı tarih açıklandı! Şimdi önlem alın!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi önlem alın! Elinde dolar ve euro olanlar şimdi baksın! Euro ve Dolar’ın bomba gibi patlayacağı tarih açıklandı! Uzmanlar bu hafta içinde dolarda kritik gelişmeler yaşanacağını öngörüyor. Ekonomi gündeminde sürekli yerini alan doların ne kadar artacağı merak konusu! Dolar 2023 yılının gelmesiyle birlikte harekete davam ediyor. Yatırımcıları ve dolar alıp satan vatandaşlar dolar artışının ne kadar olacağını merakla bekliyor. Doların artacağının ön görülmesi ile elinde 1 doları bile olanlar hemen toplasın!

Dolar Ve Euro Fiyatları Ne Kadar?

2022 yılından bu güne kadar dolar ve Euro da artış görülmekte… Bugün itibariyle bir dolar 18,89 Türk Lirasıdır. Uzmanlara göre bu fiyatın daha ada artacağı düşünülüyor. Bir Euro fiyatı ise 19,9722 Türk Lirasından satış yapmakta.

Yatırım yapanlar İçin dolar ve Euro fiyatlarının ne zaman artacağı merak konusu. Bazı uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya göre çok yakında Dolar ve Euro da hareketlenmeler yaşanacak… Konuya ek olarak da sabırlı olunması yükselişin yakında gerçekleşeceği söylenmekte…

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş’e göre, Euro/TL kurunun patlamaya hazır bir bomba olduğunu söyledi ve euronun Haziran ayında yükseleceğini tahmin etti. Ayrıca, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde’ın 16 Mart’ta yapacağı faiz kararı açıklaması da piyasalarda büyük yankı uyandırdı.

Lagarde, enflasyon baskılarının altında yatan nedenleri göz önünde bulundurarak, mart ayındaki toplantıda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planladıklarını açıkladı. Bu kararın piyasalarda faizlerin artması ve euro kurunun değer kazanması beklentisi yarattığı belirtiliyor. Ayrıca Lagarde, uzun vadeli enflasyon beklentilerinin çoğu ölçüsünün şu anda yüzde 2 civarında olduğunu ancak önlemlerle sürekli izleme garantisi sağladıklarını da vurguladı.

Lagarde’ın bu açıklamalarına göre, analistler euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kıracağını öngörüyorlar. Bu seviyenin geçilmesiyle yeni hedefin 1,12 olması bekleniyor. Karar sonrasında euro dolar paritesinde ve euro/TL kurunda yukarı yönlü hamlelerin yaşanması bekleniyor.

Bugünün üçüncü işlem gününde Euro/TL kurunun yakından takip edildiği görülüyor. Euro/TL kuru 1 Mart’ta 20,26 TL’den işlem görüyor ve satış fiyatı 20,30 TL seviyesine yükseldi. Euro dolar paritesi de bugün yüzde 0,61 oranında artarak 1,0640 seviyesine ulaştı.

Tüm bu gelişmeler ışığında, yatırımcılar ve euro sahipleri için dikkatli bir şekilde hareket etmek önem arz ediyor. Yatırımcılar piyasaları yakından takip etmeli, euro sahipleri ise ellerindeki varlıklarının değerinin yükselebileceği ihtimaline karşı hazırlıklı olmalıdırlar.

finans365.com özel haber

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde yer alan hiçbir açıklama ve ifade editöre ait değildir. İlgili kişinin beyan ettiği açıklamalardır.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Haber metninden yola çıkarak yatırım yapılması durumunda olabilecek sorunlardan finans365.com ve editör sorumlu değildir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP