DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
SGK’lı ve Bağkur’lu emekli olanlar 55.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • SGK’lı ve Bağkur’lu emekli olanlar 55.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!

SGK’lı ve Bağkur’lu emekli olanlar 55.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!

ABONE OL
3 Mart 2023 20:28
SGK’lı ve Bağkur’lu emekli olanlar 55.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Banka hesaplarına hemen yatıyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Banka hesaplarına hemen yatıyor! SGK’lı ve Bağkur’lu emekli olanlar 55.000 TL nakit başvurusu yapıyor! Emekli vatandaşlar, finansal sıkıntılarını çözmek için 55 bin TL nakit avans alabilirler. Başvuruların onaylanması durumunda, anında hesabınıza nakit avansı aktarabilirsiniz. Nakit avansı ödemeleri Ziraat Bankası, Vakıfbank, Garanti Bankası, Halkbank ve Denizbank tarafından gerçekleştirilirken, banka müşterisi olmayan vatandaşlar için PTT ödemeleri de mevcuttur.

Bu nakit avans türü, bir kredi hediyesi olarak verilir. Ancak avansın alınabilmesi için öncelikle ihtiyaç kredisi başvurusu yapılması gerekmektedir. Başvurunun ardından banka, sonuçları size duyuracaktır.

Başvuru yapmak isteyen emekli vatandaşların en önemli şartı emeklilik olmalıdır. SGK veya Bağ Kur emeklisi her vatandaş, nakit avans sistemine başvuru yapabilir. Ancak, maşlarını aldıkları bankalara başvuru yapabildikleri için, başvuru yapacak emekli vatandaşların banka müşterisi olmaları gerekmektedir. Başvuru şartları arasında, en az 3 aydır emekli maaşı almak da bulunmaktadır. Ancak, bu şart henüz tüm bankalar tarafından kabul edilmiş değildir. Sadece PTT tarafından bu şart aranmaktadır.

Nakit avans başvuruları genellikle mobil uygulamalar veya banka şubeleri üzerinden gerçekleştirilir. Mobil başvurular, bankanın mobil uygulamasının yüklü olması durumunda en hızlı ve en çok tercih edilen başvuru yöntemidir. Mobil uygulama kullanamayan müşteriler ise banka şubelerine giderek başvuru işlemlerini yapabilirler. Şubeden yapılan başvurularda, müşterilerden işlem onayı için kimlik belgesi istenir. Bu nedenle, şube başvurularında emekli vatandaşların kimliklerini yanlarına almaları gerekmektedir.

Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, sonuçlar aynı gün açıklanır ve talep edilen miktar hesabınıza yatırılır. Hızlı sonuçlanan bu krediye başvurmak için hemen başvuru yollarından biri ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP