DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Halkbank açıkladı! İcralık olan, kara listede olan emekliye 95.000 TL ödeme yapılacak!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Halkbank açıkladı! İcralık olan, kara listede olan emekliye 95.000 TL ödeme yapılacak!

Halkbank açıkladı! İcralık olan, kara listede olan emekliye 95.000 TL ödeme yapılacak!

ABONE OL
3 Mart 2023 20:27
Halkbank açıkladı! İcralık olan, kara listede olan emekliye 95.000 TL ödeme yapılacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank, ekonomik zorluklar nedeniyle kredi ödemelerinde problem yaşayan emekliler için yeni bir proje başlattı. Bu proje ile emekli vatandaşlara borçlarını ödeyebilmeleri için tam 95 bin TL ödeme yapılacak.

Emekli vatandaşlar, Halkbank’a emekli maaşlarını taşıyarak bu ödeme desteğinden faydalanabileceklerdir. Kredi puanı gibi faktörler bu kredi türünde dikkate alınmayacak, emeklilerin ödeme koşulları ise iki farklı vade seçeneği olan 24 ay ve 36 ay olarak belirlendi.

Emekli ihtiyaç kredisi başvuruları iki şekilde yapılabilecektir: şubeden ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden. Şubeden başvuru yapacak emekli vatandaşların yanlarında kimlik belgelerini getirmeleri yeterli olacaktır. Başvuruların değerlendirilip uygun bulunması durumunda, ödemeler emeklilerin hesaplarına yapılacaktır.

Halkbank’ın başlattığı bu proje, emeklilere özel ihtiyaç kredi olarak adlandırılmaktadır ve kredi ihtiyacı olan emeklilerin sorunsuz bir şekilde kredi almasına fırsat tanımaktadır. Kredinin toplam faiz tutarı yüzde 1,89 olarak belirlendi.

Emeklilerin bu ödeme desteğinden faydalanabilmeleri için emekli maaşlarını Halkbank’a taşımaları gerekmektedir. Başvuruları şubeden ya da mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapabileceklerdir. Halkbank’ın bu projesi ile emekli vatandaşların ekonomik zorluklarla başa çıkmaları amaçlanmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP