PTT emekliye 80.000 TL veriyor! 6-7-8-9-10 Mart sabahı alın! Vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin!
  • Finans 365
  • Kredi
  • PTT emekliye 80.000 TL veriyor! 6-7-8-9-10 Mart sabahı alın! Vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin!

PTT emekliye 80.000 TL veriyor! 6-7-8-9-10 Mart sabahı alın! Vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin!

ABONE OL
4 Mart 2023 16:47
PTT emekliye 80.000 TL veriyor! 6-7-8-9-10 Mart sabahı alın! Vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşlar hesaplarını kontrol etsin! PTT emekliye 80.000 TL veriyor! 6-7-8-9-10 Mart sabahı alın! PTT ve Aktif Bank arasında yapılan anlaşma ile başlatılan kampanyada 100 bin TL ödeme yapılacağı belirtildi. Bu ödemeyi emeklilerin alacağı da ifade edilirken hangi emeklilerin başvuruda bulunabilecekleri de açıklandı. Bu banka tarafından emeklilere 80 bin TL ödeme yapılması için emeklilerin maaşlarını PTT veya Aktif Bank’a taşımaları gerekmektedir. Maaşını taşıyan kişilerin bankaya 80 Bin TL avans için başvuruda bulunabilecekleri ifade ediliyor.

Maaşını taşıyanlara istedikleri zaman bu maaşı alma imkanı verilmektedir. Emekliler ihtiyaç duyduklarında yapacakları başvuru ile bu ödemeyi alabilmektedir. Aldıkları bu nakit ödemeyi uygun geri ödeme seçenekleri ile rahat bir şekilde yapabilmeleri de sağlanacaktır. Alınan bu miktarın 36 aya kadar vadeli olarak ödenebileceği ifade edildi. Emeklilerin nakit ihtiyacını karşılamaları için birçok banka kredi seçenekleri sunar. Ancak PTT emekli kredisi, uygun faiz oranları ve kolay başvuru yöntemleri ile diğerlerinden ayrılır. Peki, PTT Emekli Kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

SMS İle Başvuru Yöntemi

PTT emekli maaşı alan vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için 80.000 TL kredi seçeneğine sahiptir. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, cep telefonları üzerinden SMS yöntemiyle kolayca başvuru yapabilirler. SMS ile başvuru yapmak için, cep telefonunuzun mesaj kısmına “PTT” yazarak bir boşluk bırakın ve kimlik numaranızı yazın. Bu mesajı “30 50” numarasına gönderin. Başvurunuz, kısa sürede işleme alınacak ve size cevap olarak kredi onayınız ile birlikte faiz oranları da iletilir.

PTT Şubelerinden Başvuru Yöntemi

SMS ile başvuru yapamayan vatandaşlar, en yakın PTT şubesine giderek kolayca başvuru yapabilirler. PTT gişe personeli, size yardımcı olacak ve ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurmanızı sağlayacaktır. Başvurunuz, PTT gişeleri tarafından incelenir ve onaylanması durumunda, kredinizi hemen aynı gün içinde alabilirsiniz. Emekli maaşını yeni taşıyan vatandaşlar, maalesef nakit kredi onayı alamazlar. Ancak, maaşını PTT üzerinden alanlar, kredi başvurularını hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirler.

PTT Emekli Kredisi Faiz Oranları

PTT emekli kredisi faiz oranları, diğer bankalara kıyasla oldukça düşüktür. 36 aya varan vadelerde kredi kullanabilir ve ödemelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca, PTT Emekli Kredisi’nde dosya masrafı veya sigorta ücreti gibi ekstra masraflar da yoktur.

PTT Emekli Kredisi, emekliler için uygun faiz oranları ve kolay başvuru yöntemleri ile diğer kredi seçeneklerine göre avantajlıdır. SMS veya PTT şubeleri aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabilir, nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP