DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Elinde gümüş olanlar turnayı gözünden vurdu! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar bayram etti!
  • Finans 365
  • Finans
  • Elinde gümüş olanlar turnayı gözünden vurdu! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar bayram etti!

Elinde gümüş olanlar turnayı gözünden vurdu! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar bayram etti!

ABONE OL
6 Mart 2023 21:58
Elinde gümüş olanlar turnayı gözünden vurdu! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar bayram etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar bayram etti! Elinde gümüş olanlar turnayı gözünden vurdu! Gümüş, son zamanlarda yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biridir. Altından sonra en güvenilir yatırım aracı olarak görülen gümüş, gelecekte de yatırımcısına kazandırmaya devam edecek. Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları hakkında önemli değerlendirmelerde bulunarak yatırımcıları bilgilendirdi.

2022 yılında gümüş fiyatları rekor kırdı ve yatırımcısına yüzde 45 kazandırdı. İslam Memiş, 2023 yılında da gümüş fiyatlarının yükseliş trendinin devam edeceğini açıkladı. Gram gümüş fiyatının 20 TL, ons gümüş fiyatının ise 40 dolar seviyesine kadar yükselebileceğini söyledi.

Gümüş, altına alternatif olarak yatırımcıların portföylerinde bulundurdukları bir yatırım aracıdır. İslam Memiş, gümüşün altın kadar değerli bir maden olduğunu vurgulayarak, yatırımcıların gümüşü önemsemeleri gerektiğini belirtti. Yatırımcıların, portföylerinde gümüşe de yer vermeleri gerektiğini ifade etti.

Gümüş, yatırımcılar için cazip bir yatırım aracıdır. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının düşmesiyle birlikte gümüş fonlarına da harika bir giriş yapılabileceğini ifade etti. Gümüş ons fiyatının 25 ile 26 dolar seviyesinde görülebileceğini söyledi. Elinde altın ve doları olan yatırımcıların, gümüşü de portföylerine eklemeleri gerektiğinin altını çizdi.

Gümüş fiyatları, sanal dünyada da büyük ilgi görüyor. Gümüş ons fiyatının giriş tutarlarında rekor seviyelere ulaşıldığına dikkat çekti. Altın-gümüş rasyosunun 80-82 arasında değişiklik gösterdiğini belirtti.

İslam Memiş, yatırımcıların satış için aceleci davranmamaları gerektiğini ifade etti. Altın ve gümüşün 2023 yılında pozitif bir görünüm sergileyeceğini söyledi. Gram gümüş beklentisinin 20 dolar, ons gümüş tarafında ise 40 dolar olduğunu belirtti.

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP