Gram altının 3.500 TL olacağı tarih verildi! Şimdi bakın, son dakika!
  • Finans 365
  • Altın
  • Gram altının 3.500 TL olacağı tarih verildi! Şimdi bakın, son dakika!

Gram altının 3.500 TL olacağı tarih verildi! Şimdi bakın, son dakika!

ABONE OL
12 Mart 2023 15:24
Gram altının 3.500 TL olacağı tarih verildi! Şimdi bakın, son dakika!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Şimdi bakın, son dakika! Gram altının 3.500 TL olacağı tarih verildi! Altın fiyatları, yatırımcıların yakından takip ettiği bir konudur. Özellikle son dönemde yaşanan küresel ekonomik belirsizlikler ve dolar/TL kurundaki oynaklık, altın fiyatlarında dalgalanmalara neden olmaktadır. Ancak, birçok ekonomist altın fiyatlarının yükseleceği yönünde öngörülerde bulunmaktadır.

Uzmanlar arasında farklı görüşler olsa da, Tuna Kaya gibi birçok analist, altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde yükseliş trendinde olacağını ve gram altının 3 bin lirayı görebileceğini öngörmektedir. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentileri, yatırımcıların altına olan ilgisini arttırmaktadır.

Ancak, altın yatırımı yapmadan önce yatırımcıların maddi durumlarını da göz önünde bulundurmaları gerekir. Yatırım yapacakları miktarın, diğer maddi ihtiyaçlarını karşılamalarını olumsuz etkilemeyecek bir düzeyde olması önerilir. Ayrıca, her yatırım aracı gibi altın da riskler içermekte ve fiyatlarının dalgalanması söz konusu olabilir. Dolayısıyla yatırım yapmadan önce iyi bir araştırma yapmak ve profesyonel bir danışmanlık almak önemlidir.

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Salih Reis

    He he hatta 35 bin olacak. Milleti kandırmayın yıl sonunda 1500 ü belki görür…

  • Salih

    He he hatta 35 bin olcak sallayin

  • Kenan

    Altının 3500 tl olması için Ons Altının 2500 Dolar olması ve aynı anda da 1 Doların da Doların da 45 tl olması lazım ki altının gramı 3500 tl olsun sllıyonuz bari destekli sallayın biri diyo 3000 TL olacak biri diyo 3500 tl olacak ne olacak ülke mi batacak işiniz gücünüz yalan dolan haaa olmaz mı olur savaş çıkar ABD ülkemize girer o zaman da 5000 tl olsa ne yazar ya da 5 10 yıl sonra neden olöasın


HIZLI YORUM YAP