DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İş Bankası Çiftçilere Müjdeli Haberi Verdi! Tam Tamına 50 Bin TL Kredi Sağlanacak
  • Finans 365
  • Gündem
  • İş Bankası Çiftçilere Müjdeli Haberi Verdi! Tam Tamına 50 Bin TL Kredi Sağlanacak

İş Bankası Çiftçilere Müjdeli Haberi Verdi! Tam Tamına 50 Bin TL Kredi Sağlanacak

ABONE OL
14 Mart 2023 12:07
İş Bankası Çiftçilere Müjdeli Haberi Verdi! Tam Tamına 50 Bin TL Kredi Sağlanacak
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarım sezonunun başlamasıyla birlikte bankalar, son dönemde başlattığı kampanyalarla tarım kredisi vermek için kıyasıya yarışıyor. Geçtiğimiz günlerde İş Bankası çiftçilere 50 bin TL’lik acil kredi vereceğini açıkladı. Peki çiftçiler için 50.000 TL’lik bu kredinin şartları neler ve kimler yararlanacak?

İş Bankası Tarım Kredisi Detayları

 

Bu kredinin maksimum tutarı 50.000 TL’dir.

Kredi 12 aylık olacak.

Taksitler her ay eşit tutarlarda ödenir.

Kısa süre içerisinde değerlendirme tamamlanır.

İş Bankası’ndan 50 Bin TL Çiftçi Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şubeye gitmenize gerek yok çünkü İş Bankası’ndan çiftçiye verilen bu krediyi İşCep üzerinden anında alabileceksiniz. Fakat elbette şubeye gitmek isteyen müşteriler en yakın İş Bankası şubesine giderek başvurusunu yapabilir.

İş Bankası’ndan 10.000 TL’ye Varan Faizsiz Kredi Fırsatı

Artan enflasyon nedeniyle piyasalar alt üst olmaya devam ediyor. Milletimiz enflasyonla mücadele için çeşitli adımlar atarken, artan maliyetler nedeniyle cebi yanan insanlara bankalar yardım etmeyi sürdürüyor. Bu dönemde kampanyaları tüketiciler tarafından bir hayli yakından izlenen İş Bankası, müşterileri için benzersiz bir kampanya ortaya çıkardı. 10.000 TL almak için kimlik kartınızı ibraz etmeniz gerekmektedir. Sadece bir şart mevcut.

Asgari ücret, emeklilik ikramiyeleri ve devlet memurlarının maaşı yeni yılla birlikte arttı. Yine de zammın etkisi geçiciydi. Birçok üründe yapılan zamlardan sonra maaş artışlarının etkisi de ortadan kalktı. Geçimini sağlamakta güçlük çekenler, banka kredisi kampanyaları aramaya başladı. İş Bankası bu doğrultuda yeni kampanyasını duyurdu. Kimliğiyle giden herkese 10.000 TL verecekler. Paraya ihtiyacınız varsa hemen başvurabilirsiniz.

İş Bankası 10 Bin TL Kredi Kampanyasını Duyurdu

Enflasyon artışıyla birlikte bir dizi ürünün fiyatı kademeli olarak arttı. Enflasyon yükselirken piyasalar önemli ölçüde daha kısıtlı hale geldi. Yeni yılda kazançları artan vatandaş rahat bir nefes aldı ancak bu rahatlama kısa sürdü. Paraya ihtiyacı olanlar uygun fiyatlı banka kredisi aramaya başladılar. Beklenen duyuru ise İş Bankası’ndan geldi.

İş Bankası’ndan yapılan son dakika duyurusunda kimlikle gelenlerin 10 bin TL alacağı belirtildi. Kesenin ağzını sonunda açtılar. Tüketiciler haberi duyduktan sonra kampanyanın özelliklerini sorgulamaya başladı.

İş Bankası 10 Bin TL Kredi Kampanyası Detayları

İş Bankası’nın müşterilerine yaptığı duyuruda kampanya detayları açıklandı. Duyuruda aşağıdaki ifadeler yer aldı:

 

  • İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği ile halihazırda İş Bankası’nı kullanan ve kredi kartı başvurusu onaylanan tüketiciler 28 Şubat 2023 tarihine kadar kampanyadan yararlanabilecekler.
  • Kampanyadan yararlanmak için 300 ile 10.000 TL arasında Taksitli Nakit Avans kullanmanız gerekmektedir. Kartta bulunan nakit avans limiti, ne kadar Taksitli Nakit Avans kullanılabileceği belirlenir.
  • Kampanya parametrelerinde belirtilen Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı bir defadan fazla olmamak üzere kullanılabilir.
  • Kredi kartı başvurusu kabul edilen müşteriler, kredi kartının fiziki tesliminden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kartın limitinin %50’sini geçmemek kaydıyla 5.000 TL’ye (5.000 TL dahil) kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilirler.
  • 5 aydan uzun vadeler ve 10.000 TL’nin üzerindeki tutarlar için geçerli faiz oranları kullanılacaktır.
  • Kampanyadan, İşCep üzerinden Müşteri Olmak İstiyorum özelliğini kullanarak İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak başvurusu kabul edilen müşteriler yararlanabilirler.
  • Her müşterinin kampanya tanımları, kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra 7 gün içinde oluşturulacak ve kampanyanın faydalanma süresi net bir şekilde 1 yıl olacaktır.

Bu kampanyadan her alıcının yalnızca bir kez yararlanmasına izin verilecektir

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP