DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Gözde Girişim (GOZDE) hisselerinde manipülasyon yapılıyor iddiası! Manipülasyonu yapanlar kimler?
  • Finans 365
  • Borsa
  • Gözde Girişim (GOZDE) hisselerinde manipülasyon yapılıyor iddiası! Manipülasyonu yapanlar kimler?

Gözde Girişim (GOZDE) hisselerinde manipülasyon yapılıyor iddiası! Manipülasyonu yapanlar kimler?

ABONE OL
31 Mart 2023 12:59
Gözde Girişim (GOZDE) hisselerinde manipülasyon yapılıyor iddiası! Manipülasyonu yapanlar kimler?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Gözde Girişim (GOZDE) hisselerinde neler oluyor? Yatırımcılar, hissenin bir grup tarafından manipüle edildiğini ve SPK’nın manipülasyonu yapanlara gereken cezayı vermesi gerektiğini ifade ediyorlar. Peki kimler yapıyor bu manipülasyonu? Manipülasyonu yapanların hangi kurumlar üzerinden bu manipülasyonu yaptığını tarih ve kurum sıralı olarak bir sonraki haberimizde belgeli şekilde paylaşacağız.

Yatırımcılar, Manipülasyonu Yapanlardan Rahatsız ve Gerekli Mercilere Şikayetçi Olacaklarını Sosyal Medya Platformları Üzerinden Dile Getiriyorlar

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yatırımcılar rahatsızlıklarını #gozde hashtag ı ile şu şekilde ifade ediyorlar.

Şirketin Finansalları Ne Diyor?

Gözde Girişim 2022 senesini 7.470.562,072 TL karla kapadı. Sadece açıklamış olduğu bu kar rakamı bile piyasa değerinin çok üzerinde. Sadece defter değerine baktığımızda bile hissenin şu an 49.06 fiyatında olması gerektiğini görüyoruz. 1/3 oranında değerinden çok düşük fiyattan işlem gören şirket hisselerinin hisse başı kar rakamı bile hissenin işlem gördüğü fiyatın çok yukarısında.

Net Kar : 7.470.562,072

F/K : 0.78

PD / DD : 0.31

Hisse Başı Kar : 19.40

Defter Değeri : 49.06

Mali verilerine bakılarak borsanın en ucuz kalmış hissesi olarak borsacılar tarafından anılan hissenin önümüzdeki günlerde nasıl bir performans sergileyeceği yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bizde finans365.com ekibi olarak hissenin takipçisi olacağız. Bir sonraki haberimizde hangi kurumlar bilinçli şekilde hisseyi baskılıyor, hangileri zararına yüklü satışlar yaparak hisse fiyatlarının aşağı yönlü ivmelenmesine sebep oluyor, hangi kurumlar bilinçli şekilde baskı lotu olarak ifade edilen baskı lotlarını tahtaya yazarak hissenin yükselmesini önlüyor tüm bu soruların cevaplarını paylaşacağız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP