İslam Memiş altın alanlara, yastık altı yapanlara çağrı yaptı! ”1 gününüz kaldı! Hazırlığa başlayın”
  • Finans 365
  • Altın
  • İslam Memiş altın alanlara, yastık altı yapanlara çağrı yaptı! ”1 gününüz kaldı! Hazırlığa başlayın”

İslam Memiş altın alanlara, yastık altı yapanlara çağrı yaptı! ”1 gününüz kaldı! Hazırlığa başlayın”

ABONE OL
16 Nisan 2023 13:10
İslam Memiş altın alanlara, yastık altı yapanlara çağrı yaptı! ”1 gününüz kaldı! Hazırlığa başlayın”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

”1 gününüz kaldı! Hazırlığa başlayın” İslam Memiş altın alanlara, yastık altı yapanlara çağrı yaptı! Altın, uzun yıllardır yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olmuştur. 2023 yılına yüksek bir başlangıç yapan altın, şubat ayında geri çekildi. Ancak ABD’de yaşanan bankacılık krizi sonrasında yeniden atağa kalktı. Emtia piyasalarının önde gelen ismi İslam Memiş, altınla ilgili önemli uyarılarda bulunuyor. Gram altın, tarihi zirvesini gördü ve İslam Memiş, yatırımcılara önemli tavsiyeler veriyor. Altın fiyatları 2023 yılında yatırımcılarına ciddi kazançlar sunacak. 2023 yılının altın yılı olacağına yönelik iddialar uzun süredir konuşuluyor ve son dönemde yaşanan gelişmeler de bu iddiaları destekler nitelikte. ABD’deki enflasyon oranının düşmesi, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz oranlarını sabit tutması, Türkiye’deki siyasi ve ekonomik gelişmeler gibi faktörler altının yükseleceğine dair beklentileri artırıyor.

Altın ve Para Piyasalarının Durumu

Altın, ABD Merkez Bankası’nın enflasyon verilerinin olumlu karşılanması sonrasında atağa kalktı. Ekonomistler, yaz aylarında altının sert sıçramalar yapacağı yönünde yorum yapıyorlar. İslam Memiş, altın fiyatlarının yakında sert ve istikrarlı bir yükseliş yaşayacağı konusunda uyarılarda bulundu. Bu nedenle, yatırımcılar için altın yatırımı oldukça cazip hale gelebilir.

Ucuz Altın İçin Son Gün! 

2023 yılı altın ve emtialar için oldukça kazançlı bir yıl olacak. Özellikle gümüş, belki de altını sollayacak tek yatırım aracı olarak dikkat çekecek. Ons altının 2000 doların altına düşmeyeceğini düşünüyorum ve dip fiyattan alım yapmak isteyenler için 2023 penceresi artık kapandı. Ancak yine de kazanç sağlamak mümkün çünkü ons için 2350 dolarlık bir sınırın kırılacağını beklemekteyim.

Gram altın da bu artışlara bağlı olarak yükselişler yaşayacak. Seçimlerden sonra dövizde yaşanacak muhtemel bir yükselişle birlikte hem dolar türünden yükselecek, hem de dolar/TL paritesi artacağı için gramın Türk lirası karşısındaki değerlenişi çift yönlü bir destek almış olacak. Burada uzun süreli bekleyenler, yılın sonunda ceplerini en çok dolduranlar olacak.

Gelecek haftalardan itibaren altın ve emtialar için boğa sezonunun başlayacağına yönelik işaretler gelmeye devam ederken, altında da sert ve uzun soluklu yükseliş yaşanabilir. Bu yüzden, son iki gün için iyi bir alım fırsatı olabilir.

Altın zirveyi henüz görmedi ve şu an için bedavadan biraz pahalı diyebiliriz hatta. Evet, düşüş olacak ama uzun vadeli düşünürsek, altın bir düşersek iki yükselecek. Burada sabırlı olmak ve her kırılmada paniklememek önemli.

Borsa, kripto paralar ya da döviz için de aynı kurallar geçerli. Zirve fiyatlarda alım yapıp, düşüşlerde satmak maalesef küçük yatırımcıların bir türlü terk etmediği bir alışkanlık oldu. Ancak burada sabırlı olan ve birikimini koruyanlar yatırımcının mutlak suretle mutlu çıkacağından emin olabilirler.

Yatırım yaparken her zaman dikkatli olmak ve uzmanların görüşlerini takip etmek önemlidir. Bu nedenle, yatırım tavsiyesi vermek yerine yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla bu yazıyı hazırladım. Unutmayın, piyasa koşulları her zaman değişebilir ve yatırım yapmak riskli olabilir.

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP