Ev Tadilat Kredisi Fırsatı ile Tanışın!

Ev Tadilat Kredisi Fırsatı ile Tanışın!

Odeabank’ın, Odeabank müşterilerinin ev tadilatlarına destek sağlamak için geliştirmiş olduğu Odeabank Ev Tadilat Kredisi, Odeabank müşterilerinin tadilat işlemleri sırasında onlara finansman sağlıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:55
Ev Tadilat Kredisi Fırsatı ile Tanışın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile tercih edilebilir bir kredi çeşidi olarak Odeabank müşterisinin hizmetine sunulan Ev Tadilat Kredisi, Odeabank’ın müşterilerinin evlerini yenilemelerine yardımcı olmasını sağlıyor.

Odeabank Ev Tadilat Kredisi’nin Özellikleri

Odeabank Ev Tadilat Kredisi, Odeabank müşterilerinin tadilat sırasındaki yalıtım, sıva, parke ve çatı tadilatı gibi işlemlerine finansman hizmeti sunarak ev tadilatı sırasında gereken nakit para ihtiyaçlarını uygun geri ödeme seçenekleri ile sağlıyor. Odeabank’ın sunduğu Ev Tadilatı Kredisi, 120 aya kadar ulaşabilen geniş vade seçenekleri ile Odeabank müşterilerinin kendilerini zora sokmadan ev tadilatı işlemlerini yapabilmelerini olanaklı kılıyor. Bunula beraber, Ev Tadilat Kredisi’nin kredi tahsis ücreti Odeabank tarafından yüzde 0,5 seviyesinde olacak şekilde belirlenmiş ve bununla beraber, KKDF ve DASK gibi çeşitli masrafları da oluyor.

Ev Tadilatı Kredisinin toplam aylık faiz tutarının yüzde 15’i seviyesinde olan bir KKDF tutarı ve yüzde 5’i seviyesindeki bir Banka ve Sigorta Muamele Vergisi de bunlardan birkaçı. Bununla beraber, Ev Tadilat Kredisi’nden yararlanmak isteyen müşterilerin, çeşitli özelliklerine göre yıllık prim ücreti değişkenlik gösterebilecek olan bir hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) da Odeabank Ev Tadilat Kredisi kapsamında yaptırılması gereken zorunluluklar arasında.

Odeabank Ev Tadilat Kredisi’ne Başvuruda Bulunmak İçin…

Odeabank, Ev Tadilat Kredisi’ne yapılacak olan başvuruları sadece kendi şubesinde kabul edebiliyor. Bununla beraber, Odeabank Ev Tadilat Kredisi’ne başvuru işlemini gerçekleştirebilmek için birtakım belgeler gerekmektedir. Bu belgeler, üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının yazılı olduğu bir Kimlik Belgesi, Ev Tadilat Kredisi’nden faydalanacak olan şahsın gelir çeşidini ve miktarını beyan eden bir Gelir Belgesi ve tadilatı gerçekleştirecek olan firmanın belirlediği tadilat masrafına ilişkin olarak sunulan ayrıntılı bir proforma fatura şekilden sıralanmaktadır. Bu belgelerle beraber, Odeabank müşteri özelinde olmak üzere çeşitli ek belgeler de talep edebilme hakkına sahiptir ve bazı istisna durumlarda böyle bir talepte bulunabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP