Kapsam Genişliyor 2. EL Araç Alımları Dahil Edildi

Kapsam Genişliyor 2. EL Araç Alımları Dahil Edildi

Faiz oranlarının düşmesinin ardından bankalar art arda kredi paketleri hazırlamaya başladı. Birçok seçeneği içinde barındıran paketlerin kapsamı genişletilerek tatil ve 2. El araçlar için de kredi paketleri oluşturuldu. 4 yeni paketten oluşan kampanya ödeme seçenekleri, vade süreleri ve faiz oranlarıyla yoğun ilgi gördü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Kapsam Genişliyor 2. EL Araç Alımları Dahil Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çeşitli Kampanyalar Mevcut

Hazırlanan paketlerin içinde bulunan sıfır ve 2. El araçların faiz oranı 0.64 olarak belirlenirken 12 ay ödeme istenmeyecek. Ödeme planı oluşturulurken 15 ay vade seçenekleri sunulmuş olacak. 0 otomobillerin yerli üretim olanları için verilecek kredi 0.49 ila 0. 69 faiz oranıyla müşteriye sunulacak. 2ç el taşıtlar ve ticari araçlar ise 0.89 faiz oranıyla kredi paketine dahil edilecek. Tatil için kredi çekeceklere kolaylık sağlanacak. Buna göre 10 bin TL’ye kadar limit sağlanacak. 36 ay vade ile de ödeme gerçekleştirilecek.

Konut kredilerinde ise farklı bir uygulamaya gidildi. Buna göre her şehir farklı şekilde konut kredisi verebilecek. Ankara İstanbul gibi büyük şehirler 750 bin TL’ye kadar kredi verebilecekken diğer şehirlerde bu tutar 500 bin TL’ye kadar sınırlandırıldı. Düşük peşinat kullanılması da söz konusu olacak. İkinci el konutlar içinse şartlar daha esnek olacak. Buna göre 12 ay ödeme alınmayacak olan bu krediler için 15 yıllık vadeler de söz konusu olabilecek. Faiz oranları ise 0.74 olarak belirlendi. İkinci el taşıtlarda ise sadece otomobiller kastedilmiyor. Motosikletlerin de ikinci el olanları bu kapsamda değerlendirilecek. 6 ay geri ödemesi olan bu kredi çeşidinde 60 ay vadeli 2. El taşıt kredisi 150 bin TL olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP