Kredi Kartı Borcu Olanlar 12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilecek
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Kartı Borcu Olanlar 12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilecek

Kredi Kartı Borcu Olanlar 12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilecek

2020 Mart ayından beri süregelen korona virüs etkisini sürdürmeye devam ediyor. Bu süreçte vatandaşın nakit ihtiyacı da bir hayli arttı, çoğu kişi ödemelerini kartlara yüklenerek yapmaya başladı ve haliyle borçlar arttı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Kredi Kartı Borcu Olanlar 12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Sahibi Olabilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hem maddi hem de manevi anlamda zor olan bu süreçte devlet kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Bu yardımlardan biri de kredi borcu olanlara geliyor, sicil affı daha sonra da kredi kartı borcu olan vatandaşlar 12 ay boyunca geri ödemesiz kredi desteğinden yararlanabilecek.

Vatandaş Rahat Bir Nefes Alabilecek

Vatandaşa 12 ay boyunca geri ödeme yapmak zorunda olmadan faizsiz kredi desteği sunulacak, bunu tam 23 banka sağlıyor. Kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşlar bir nebze olsun rahatlayabilsin diye bankalar harekete geçti, konu hakkında uzun zamandır beklenen çalışmalar da yapıldı ve imzalar geçtiğimiz gün atıldı. 24 ay vadeli krediler ile 12 ay geri ödeme olmadan rahat etme imkanı verilecek.

Bu konuyla alakalı imzalar geçtiğimiz gün atıldı ve kesinleşti. Esnaf ve sanatkarlarkonfedarasyonu aracılığı ile başvurular yapılabilecek, Türkiye Bankalar Birliği aracılığı ile de 23 banka, 30 finansal kuruluş beraber imzaları attı. TEST Genel Başkanı’da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Veriler bilgiler doğrultusunda banka ve kurumlar sabit ödemeli olarak sadece %1 faiz oranı ile Tl olarak, dolar kabul edilmeden 2 kere revize hakkı bulunan kampanyalardan yararlanabilecek. Vatandaşın nerede borcu varsa orada yapılandırma fırsatı da verilecek, tutarın ortalama %10 kısmı ödendiğinde diğerleri taksitlenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP