Krediyi Alın 1 Sene Geri Ödemeyin Yılın Fırsatı Yapı Krediden Geldi
  • Finans 365
  • Kredi
  • Krediyi Alın 1 Sene Geri Ödemeyin Yılın Fırsatı Yapı Krediden Geldi

Krediyi Alın 1 Sene Geri Ödemeyin Yılın Fırsatı Yapı Krediden Geldi

Bir dönem yükselen faiz oranlarının ardından Merkez Bankası faizlerin düşürülmesini istedi. Bankaları hemen hemen tamamı faizlerini düşürerek vatandaşın yüzünü güldürdü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:21
Krediyi Alın 1 Sene Geri Ödemeyin Yılın Fırsatı Yapı Krediden Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın yaşadığı sıkıntılara bir çözüm de Yapı Kredi Bankasından geldi. Buna göre esnek ödeme seçenekler ve düşük faizin yanında birde 12 ay boyunca geri ödeme olmaması seçeneği eklendi. Bankanın sağladığı 48 ay vade imkanı ile ödemeler konusunda ne kadar esnek olduğu bir kere de anlaşıldı. Sabit faiz uygulamasını benimseyen banka verdiği kredinin ödemesini 1 sene sonra almaya başlayacak. Yapılan bu kampanya ile sektörün tekrardan hareketlenmesi bekleniyor. Pandemiden dolayı birçok iş yeri kapanırken para akılı bazı noktalarda kilitlenmeye başladı. Bu durum piyasanın durgunlaşmasına da sebebiyet veriyordu. Ancak kredi imkanı ile birçok vatandaş eski refahına geri dönebilecek. 15 farklı bankada faiz oranlarında düzenlemeye giderek ülke ekonomisine katkı da bulunmaya çalışıyor.

Cirolara Dikkat Edilecek

Birçok işletmenin ciro oranlarına bakılarak kredi ve kefalet üst limitleri de belirlenmiş olacak. Buna göre 0 ila 3 milyon arasında ciro varsa kefalet üst limiti 80 bin TL olarak belirlenirken kredi üst limiti ise 100 bin TL olacak. 3 ila 25 milyon arası bir ciro varsa o zaman kefalet üst limit 800 bin TL olurken kredi üst limit 1 milyon TL olacak. 25 ve50 milyon arası ciroda ise kefalet üst limit 4 milyon olarak belirlenirken kredi üst limit ise 5 milyon TL olarak belirlendi. Başvurular ise en kısa zamanda başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP